FAMILIETUR TIL FANTASTISKE GAUDLAND

Fellestur

Fra dato
21. desember 2019 kl. 11:00
Til dato
22. desember 2019
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Aktivitet Fottur, Familietur, Kanotur, Fiske, Orientering, Bålkos
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen går til fantastiske Gaudland, et nedlagt småbruk, der våningshuset er restaurert. Huset har strøm og innlagt vann, dusj og toalett og er et steinkast fra Gaudlandsvatnet. Området er idealt for forskjellige turmuligheter med utgangspunkt fra Gaudland: Gunnarskarsheia rundt, Strandlivatnet rundt og Kvitaheio rundt. Gaudlandvatnet kan utforskes med kano og robåt. Andre aktiviteter for små og store vil være orientering med kart og kompass, fisking, leking, bading og bålkos på tunet. Ut ifra værforhold og alderen til barna velger vi ut av disse. Det vil ikke bli satt opp planleggingsmøte. Turleder kan kontaktes ved behov.

Ankomst og innlosjering. Kortere tur, lek og kos rundt hytta. Om kvelden lager vi felles middag.

Rundtur med lunsj ute. Om ettermiddagen kan det testes en orienteringsløype i nærheten av hytta og det blir lek rundt hytta, dra på kano eller båttur, fiske eller kose seg rundt bålet. Felles middag.

Utvask av hytta og kort rundtur eller kano/båttur på Gaudlandvatnet.

Utstyr som må tas med: Sengetøy, eventuelt telt, liggeunderlag og sovepose - dersom en ønsker å ligge i telt, redningsvest, hodelykt, mat til frokost samt niste til lørdag, søndag og mandag. Utstyr som kan være kjekt å ha med: Fiskestang, uteleker, badetøy, kompass.

 

FAMILIETUR TIL FANTASTISKE GAUDLAND

Turen går til fantastiske Gaudland, et nedlagt småbruk, der våningshuset er restaurert. Huset har strøm og innlagt vann, dusj og toalett og er et steinkast fra Gaudlandsvatnet. Området er idealt ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • George Charles Cole
  • Antje Krieger