Avlyst Minstens første vintertur (305)

Fellestur

Fra dato
28. mars kl. 10:00
Til dato
29. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Fjellhytte, Familietur, Aktivitet Skitur, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
305
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst - På bakgrunn av nasjonal tiltak og smittevernomsyn avlyser vi kurs, møter og aktiviteter frem til 1.mai

Denne turen passer perfekt som en av de første turene med pulk for de minste barna. Selvsagt er eldre søsken og barn velkomne.

Turen starter ved Lortabu i Hunnedalen klokken 10 lørdag morgen. Turen fra Lortabu til Sandvatn er middel krevende og mye av stigningen kommer tidlig på turen. Vi har god tid på de 9 kilometrene inn til hytta og planlegger lunsjpause på veien. Vel fremme på hytta fordeles rom og det er tid for lek. Fellesmiddag på ettermiddag/ kveld.

Søndag: Etter Frokost og utvask starter vi turen tilbake til Lortabu. Vi stopper og spiser lunsj på veien. Vi er tilbake på parkeringsplassen søndag ettermiddag. Turleder handler inn til middag lørdag kveld og maten fordeles til deltagerene på parkeringen. Ved spesielle allergier må deltaker informere turleder. Niste lørdag, og frokost og niste søndag, tar deltakeren med selv.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Barnas Turlag har et bredt og variert tilbud. Du kan lese mer om det her

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

 

Minstens første vintertur (305)

Denne turen passer perfekt som en av de første turene med pulk for de minste barna. Selvsagt er eldre søsken og barn velkomne. Turen starter ved Lortabu i Hunnedalen klokken ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maren Gramstad Larsen
  • Anders Lindaas Bringedal