Flerkulturell vintertur for nybegynnere (311)

Fellestur

Fra dato
6. mars 2020 kl. 16:30
Til dato
8. mars 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Flerkulturell, Aktivitet Skitur, Barnefamilie;
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
311
Dette arrangementet er over!

Vi tilbyr en langhelg i snøen for barnefamilier som ikke har vært på dette før! Ådneram Turisthytte er et perfekt utgangspunkt for å gå på ski for første gang. Her er det flotte forhold for aking, vinterlek og vinterkos. Vi kan være behjelpelig med å skaffe skiutstyr og annet utstyr via frilager.no.

Hytten er åpen fra kl 16.30 fredag. Det vil da bli innkvartering og turleder vil vise dere til rommet. De flest rommene er tilrettelagt slik at familier kan sove sammen. Men du må være forberedt på å dele med andre. Felles kveldsmat kl 19.00

Alle bidrar med frokostlaging hver sin gang. Vi lager matpakker til lunch, rydder opp og gjør oss klar til uteaktiviteter. Det vil bli lek rundt hytten, øving på ski, aking med mer. Vi tenner på bålpannen og de som vil kan få grille sin egen mat til lunch. Felles middag kl 18.00

Frokost og lunch:

Familiene tar selv med tørrmat, brød, pålegg og drikke tilsvarende det familien spiser og drikker. Så vil dette bli satt frem til felles brød måltider. Vi smører niste til lunsj. Det er butikk i nærheten dersom noen trenger å etterfylle matvarer.

Middag: Turleder kjøper inn middag på lørdagen. Alle bidrar til å lage mat og vaske opp i felleskap.

Utstyr som turdeltakeren må ha med: Sengetøy (laken, dynetrekk og putetrekk). Skiutstyr, varme klær, og tørrmat, drikke og pålegg. Litt pølser eller tilsvarende til å grille på bålet hvis en ønsker det. Utstyr som kan være kjekt å ha med: Tøfler/innesko Matboks til nistepakken. Liggeunderlag. Snøspade er veldig kjekt for store - og små barn! Familiens favorittspill. 

Foreldre eller foresatte har ansvar for egne barn: Det er viktig å merke seg at turleder tilrettelegger for aktiviteter, men foreldre eller foresatte har selv ansvaret for å passe på dem under turen.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

 

 

Flerkulturell vintertur for nybegynnere (311)

Vi tilbyr en langhelg i snøen for barnefamilier som ikke har vært på dette før! Ådneram Turisthytte er et perfekt utgangspunkt for å gå på ski for første gang. Her ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Katrine Stokka Bjerkli
  • Karin Malmin Bøhn
  • John-Willy Bjerkli