Avlyst KUL-TUR Perler: Kyrkjøy i Sjernarøyane (660)

Fellestur

Dato
18. april kl. 10:00 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Nærtur, Naturlos, Tematur, Historie, Kul-Tur
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
660
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/

OBS! Denne turen krever påmelding ettersom buss med begrenset antall plasser frakter oss fra Helgøy til turens startpunkt på Kyrkjøy. Påmeldingsfrist er 1.april. 

Sjernarøyene er glitrende perler i Ryfylke som virkelig må oppleves. Vi tar hurtigbåten fra Stavanger til Helgøy. Her venter en buss som kjører oss til kirken på Kyrkjøy. Vi håper på å få komme inn i den gamle laftede kirken og se de vakre rosemalingene der. Herfra går vi en rundtur på øyen, forbi hjemmet til forfatter og journalist Alfred Hauge, spirende vår i nydelig landskap og lettgått terreng. Buss tilbake til kaien og hurtigbåten hjem. Vi satser på å ta båt som har oss tilbake i Stavanger kl 16.30. Har du ikke vært på Kyrkjøy før, er dette en anledning som kan anbefales.

Turledere:
Jan Knudsen, 954 10 758, Kristin Mæland

Frammøte:
Hurtigbåtterminalen, lørdag morgen kl. 10.00. Hurtigbåt avgang kl.10:30 (vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet. Eventuelle oppdateringer på tid og sted for oppmøte annonseres på denne siden)

Retur:
Utpå ettermiddagen.. 

Priser: Kr 300 dekker tur/retur båt og bussbilett. Turleder informerer om betaling ved turens oppstart. Vi har Vipps.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Gode sko som holder føttene tørre, klær som passer til årstiden og været, mat og drikke.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Kikkert og fotoapparat


 

KUL-TUR Perler: Kyrkjøy i Sjernarøyane (660)

Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/ OBS! Denne turen krever påmelding ettersom buss med begrenset antall plasser frakter oss fra Helgøy til turens startpunkt på Kyrkjøy. Påmeldingsfrist er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jan B Knudsen
  • Kristin Mæland