Ut i det blå med 60+ (722)

Fellestur

Dato
8. november kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
722
Dette arrangementet er over!

Bli med på en overraskelsestur ut i det blå hvor vær og føre bestemmer veivalget. Du møter opp på p-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10. Sammen kjører vi til et bestemmelsessted turleder har pekt ut. 

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turledere:
Hans Gornitzka, 405 11 012, Ingri Høiland.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. 
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører. På grunn av smitterisiko oppfordrer vi ikke til samkjøring. Ved eventuell samkjøring er munnbind obligatorisk.

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med.  
 

 

Ut i det blå med 60+ (722)

Bli med på en overraskelsestur ut i det blå hvor vær og føre bestemmer veivalget. Du møter opp på p-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingri Høiland
  • Hans Gornitzka