Østafor Giljastølen og vestafor Hunnedalen (718) Sprektur

Fellestur

Dato
30. august 2020 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
718
Dette arrangementet er over!

I dette vakre området ved Giljastølen skal vi bestige den høyeste toppen i området, Vallresknuten 884 moh. Vi går bratt opp skitrekket og videre på umerket sti til toppen. Storslagen utsikt mot Vinjakula, Gloppedalen og Byrkjedal. 

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turledere:
Else Nygård, 918 27 892, Elsa Andersen.

Pris:
Gratis for medlem . Kr 40 for ikke-medlemmer.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. Denne søndagsturen er noe lengre, og vi må kanskje beregne rundt 5 timer. En trenger ikke ha egen bil for å være med.  
 

 

Østafor Giljastølen og vestafor Hunnedalen (718) Sprektur

I dette vakre området ved Giljastølen skal vi bestige den høyeste toppen i området, Vallresknuten 884 moh. Vi går bratt opp skitrekket og videre på umerket sti til toppen. Storslagen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Elsa H. Andersen
  • Else Nygård