Avlyst Karten i Brekko (714)

Fellestur

Dato
26. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
714
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Landskapsformene i Brekko er runde og rolige med åpne og vide dalfører. Opp av dette landskapet stikker noen imponerende topper, og Karten 511 moh. er en av dem. Turen opp er lettgått med rolig stigning mot toppen. Etter et eventyrlig rundskue fortsetter rundturen via Stangebudalen tilbake. 

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turleder:
Helge Storhaug, 917 24 556.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med.  
 

 

Karten i Brekko (714)

Landskapsformene i Brekko er runde og rolige med åpne og vide dalfører. Opp av dette landskapet stikker noen imponerende topper, og Karten 511 moh. er en av dem. Turen opp ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Helge Storhaug