Avlyst Strandryddedag (713)

Fellestur

Dato
19. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
713
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Hold Norge rent og bli med på en strandryddedag sammen med Jæren friluftsråd. Hvor det blir, er ikke bestemt ennå, men hold av dagen og følg med på nettet for mer informasjon. Frammøte for strandryddedagen blir uansett p-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10. 

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turleder:
Hans Gornitzka, 405 11 012

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med.  
 

 

Strandryddedag (713)

Hold Norge rent og bli med på en strandryddedag sammen med Jæren friluftsråd. Hvor det blir, er ikke bestemt ennå, men hold av dagen og følg med på nettet for ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Hans Gornitzka