Avlyst To topper og et fjell (712)

Fellestur

Dato
15. mars kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
712
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 26. mars.

Klassisk rundtur på Høg-Jæren med en liten vri. Turen starter på stien til Sikvalandskula. Etter kort tid dreier vi vestover og opp på Edlandskula med flott rundskue over Høg-Jæren. Videre bratt ned til Hellervatnet og på vestsiden av dette før vi tar fatt på stigningen opp til Sikvalandskula 424 moh. Etter å ha beundret utsikten går vi bratt ned i østlig retning mot Grasfjellet som ligger på østsiden av Nåselvatnet. Her følger vi fjellryggen tilbake til bilene. 

AVLYST: Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turledere:
O
dd Inge Worsøe, 975 34 269, Arne Dale.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Vi har Vipps.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon:
Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med.  
 

 

To topper og et fjell (712)

Klassisk rundtur på Høg-Jæren med en liten vri. Turen starter på stien til Sikvalandskula. Etter kort tid dreier vi vestover og opp på Edlandskula med flott rundskue over Høg-Jæren. Videre ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kari Fredriksen
  • Arne Dale
  • Odd Inge Worsøe