Fra Kvassheim fyr til Brusand (709)

Fellestur

Dato
3. november kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
709
Dette arrangementet er over!

Den første delen går på fast grasdekke langs rullesteinsstrand, ofte med kyr som nysgjerrige tilskuere. Vi passerer Raunen fyr og sjarmerende naustmuljø mellom store steiner, før vi krysser elva og går den lange Brusandstranden. På returen legger vi veien om Jærgarden Kvalbein.

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turledere:
Jan Knudsen, 954 10 758, Frederik Hansen.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon
STF 60+ arrangerer tirsdagsturer en gang i måneden. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på 2-3 timer i lett/middels terreng. En trenger ikke egen bil for å være med. 

Fra Kvassheim fyr til Brusand (709)

Den første delen går på fast grasdekke langs rullesteinsstrand, ofte med kyr som nysgjerrige tilskuere. Vi passerer Raunen fyr og sjarmerende naustmuljø mellom store steiner, før vi krysser elva og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Frederik Hansen
  • Jan B Knudsen