Sandskallen og Åslandsnuten (708)

Fellestur

Dato
6. oktober kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
708
Dette arrangementet er over!

Tur i ukjente trakter i grenseområdet mellom Sandnes og Time. Rundturen starter ved gamle Bråstein stasjon ved Ålgårdbanen. Videre på gjengrodde jordbruksveier gjennom kulturlandskap opp til den lille toppen Sandskallen med flott utsikt sør og vestover mot Jæren. Herfra i småkupert terreng til bratt oppstigning via «tyskertrappene» til Åslandsnuten 302 moh. Vi nyter panoramautsikt før vi går bratt ned på vestsiden tilbake til bilene. 

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.

Frammøte:
P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 9.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.

Turledere:
Odd Inge Worsøe, 975 34 269, Bjørn Kristoffersen.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer.
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon
STF 60+ arrangerer tirsdagsturer en gang i måneden. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på 2-3 timer i lett/middels terreng. En trenger ikke egen bil for å være med. 

Sandskallen og Åslandsnuten (708)

Tur i ukjente trakter i grenseområdet mellom Sandnes og Time. Rundturen starter ved gamle Bråstein stasjon ved Ålgårdbanen. Videre på gjengrodde jordbruksveier gjennom kulturlandskap opp til den lille toppen Sandskallen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bjørn Kristoffersen
  • Odd Inge Worsøe