Usken - en øy med hus og hytter (704)

Fellestur

Dato
12. mai kl. 08:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
704
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Mange kjenner Usken, den store øya i Sandens kommune, med en utstrakt hyttebebyggelse, gamle gårdsbruk og noen få fastboende. Gårdshusene og de dyrka områdene ligger fint mot sør, mens resten av øya for en stor del er fylt av berg, myrer, vann og utmark. Vi forsøker å få med oss det hele på denne turen.

Frammøte:
Hurtigbåtterminalen i Stavanger kl. 8.45. Avgang kl. 8.55. Pga koronatiltak kan deltakere fra ulike husstander ikke kjøre samme bil.

Turledere:
Frederik Hansen, 924 63 324, Helge Storhaug.

Pris:
Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke-medlemmer. Eventuell betaling ved påmelding.

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Generell informasjon
STF 60+ arrangerer tirsdagsturer en gang i måneden. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på 2-3 timer i lett/middels terreng. 

Usken - en øy med hus og hytter (704)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Helge Storhaug
  • Frederik Hansen