Dugnad med livsglede for 60+ (763)

Dugnad

Fra dato
12. juni 2020 kl. 08:30
Til dato
14. juni 2020
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Hyttedugnad
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnadsgruppa , STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
763
Dette arrangementet er over!

Sandsa – STFs stolthet og flaggskip fra 1949 er nå inn i en ny epoke. Sterke krefter har jobbet for å ta tilbake hytta som vinterhytte, samtidig som venner av Sandsa har mange ideer om bruk av hytta. Vil du være med å gi Sandsa et løft i form av rengjøring, skift av sengetøy og annet før ny sesong, kan du bli med på denne turen hvor vi som vanlig kombinerer arbeid med god mat.

Dag 1:
Vi kjører i felles biler fra Stavanger kl 8.30 (tidspunktet kan endres på planleggingsmøtet). Oppmøte ved bommen på Gullingen, tid avtales. Felles tur inn til hytten. Kan bli noe enkel dugnad ved ankomst. Felles suppemiddag på kvelden. Husk niste til første dagen.

Dag 2:
Vi driver dugnad fram til kl. 14. Etter dette blir det sosialt samvær og herlig mat om kvelden. STF holder og ordner med resten av maten til suppen fredag kveld og måltidene lørdag og søndag.

Dag 3:
Vi spiser frokost, vasker hytta og drar hjem.

Dugnadsansvarlig: 
Arnfinn Livastøl, 975 15 531.  

Priser:
Det koster ingen ting å være med på turen, men den enkelte må ha med tørrmat og matpakke til alle dagene, samt drikke. Turleder er ansvarlig for innkjøp av middag, som vi alle lager sammen. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km som deles på alle inkludert sjåføren.

Kart:
Turkart Suldalsheiene 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Deltakere må ha gode fjellstøvler og klær for vår-/sommerturer i fjellet, og som er vann- og vindtette. Ullundertøy.  Lue, vanter, gamasjer og hodelykt er viktig.  Lakenpose eller sovepose skal brukes på hytta.  Med hensyn til påkledning og innhold i sekken, skal DNT's pakkeliste for fjellet om sommer følges.  Husk også arbeidstøy.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Solbriller, kikkert og fotoapparat

Planleggingsmøte:
Onsdag 3. juni kl 18 i STFs lokaler. 

Dugnad med livsglede for 60+ (763)

Sandsa – STFs stolthet og flaggskip fra 1949 er nå inn i en ny epoke. Sterke krefter har jobbet for å ta tilbake hytta som vinterhytte, samtidig som venner av ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Henry J Moore
  • Arnfinn Livastøl