Avlyst Topptursamling i Rosendal (808)

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 18:00
Til dato
22. mars kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur, Vintertur, Samling, Randonee, Skisamling
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Folgefonna (se kart)
Turkode
808
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 26. mars.

I fjor smeltet samlingen bort, men i år skal vi virkelig gjenta suksessen fra 2018. Vi inviterer til en ny topptursamling i Rosendal! Målsetningen er å samle skifolket som ellers er spredt utover Hunnedalen, Røldal og Haukeliseter til felles toppturer og godstemning i selveste Rosendalsalpene – og vi håper alle har lyst til å legge toppturene sine hit akkurat denne helga!

Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/

Samlingen er ment for deg som allerede går toppturer på egen hånd og det vil ikke legges opp til noen form for organiserte fellesturer. Det forventes altså at alle som deltar har kunnskapen og utstyret som kreves for å dra på egne turer, enten ved at man melder seg på sammen med en vennegjeng man har gått tur med før eller ved å delta alene og finne seg nye skikompiser på kvelden. For deg som ønsker toppturer med turleder henviser vi til en av våre fellesturer.

Vi bor i hytter (evnt bobil eller hva du måtte ønske) på Rabben camping, og hver kveld samles vi på “Gamleskulen” (oppvarmet lokale like ved campingen) hvor vi snakker om dagen og diskuterer planer for dagen etter. Lokale helter deler sine beste tips og rykter om hvor snøen er bra. Lørdag kveld blir det felles grilling og konkurranser med premier fra våre sponsorer.

I 2018 hadde vi fulltreff med både vær og snø, og plan A er selvfølgelig å gjenta dette! Skulle været derimot være helt krise så skal vi prøve å legge opp til en backupplan (målet her er å kunne ha en form for workshop på førstehjelp/skred, men her er vi litt avhengige av hvem vi får med oss oppover som frivillige). Dette er uansett backup – hvis været og snøen leverer så blir det skikjøring!

Krav til deltakere:

Skredutstyr (søker, stang, spade) og splitboard eller alpinski med gåfunksjon. Kunnskap og ferdigheter til å dra på tur uten guide. Godt humør. Drikke og livsglede. Snø og skiglede. Og alt annet som er bra.

Overnatting:

Hytter på Rabben camping, eventuelt i snøhule, telt eller hva du nå måtte foretrekke. Mulighet for å tørke klær og skisko på Rabben camping for alle som overnatter på campen.

Påmelding:

Påmelding til selve samlingen skjer på vanlig måte (klikk «Meld deg på!» til høyre), og prisen inkluderer alt unntatt mat og overnatting. Oppgi i kommentarfeltet hvem du vil bo sammen med på turen, eller om du reiser alene. Campingen er egentlig stengt, og åpner spesielt for oss. Du booker selv hytte direkte hos Rabben camping. Campingen bekrefter bookingen når alle på i din hytte har kjøpt billett. Prisen for overnatting – samt oversikt over hytter finnes her: http://www.rabbencamping.no/hytter.html 

Påmeldingsfrist:

Søndag 15. mars

Pris:

Medlem/ ikke medlem: 200,- / 300,- (pluss betaling for overnatting direkte til campingen)

Inkluderer skitips, skredtips, godstemning og et par nye skivenner. Vi har et oppvarmet samlingslokale like i nærheten av campen (“Gamleskulen”) hvor vi samles hver kveld. Mat og overnatting dekkes av hver enkelt deltaker, overnatting (telt/bil/campinghytte) må deltakerne betale selv ved ankomst på Rabben camping. Dagligvarebutikk med godt utvalg rett ved campingen (det er med andre ingen grunn til å handle med seg mat fra Stavanger).

Bilder fra 2018-samlingen kan du se her: https://www.instagram.com/explore/tags/stfrosendal/

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa 

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Topptursamling i Rosendal (808)

I fjor smeltet samlingen bort, men i år skal vi virkelig gjenta suksessen fra 2018. Vi inviterer til en ny topptursamling i Rosendal! Målsetningen er å samle skifolket som ellers er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Christian Skollevold
  • Julie Jacobi Jonstrup
  • Jarle Lycke Austbø