Grunnleggende turlederkurs- Gaudland (917)

Kurs

Fra dato
22. november kl. 17:00
Til dato
24. november kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dalane Turlag , Jæren Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
917

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også et kurs som ligger til grunn for de som vil gå videre på STFs sommerturlederkurs for å kunne lede turer i fjellet.
OBS. Kort påmeldingsfrist! 

Tema for kurset
Du vil lære om turlederrollen, turplanlegging, kartkunnskap, orientering, riktig bekledning og hvordan spre glede og motivasjon blant deltakerne på tur. Kurset veksler mellom teori og praktiske øvelser med utgangspunkt fra STFs hytte Gaudland i Dalane. Kurset er lagt opp til en overnatting. Undervisningen veksler mellom teori og praktiske øvelser ute på tur. 

Opptakskrav:
Kursene er åpne for alle medlemmer fra 16 år, som har deltatt på ambassadørkurs, første modul av turlederstigen, det er også et krav om at du har kjennskap til kart og kompass. Deltakerne tas opp etter søknad. Deltakerne som fullfører kurset vil få deltakerbevis.

Søknad og søknadsfrist: 
Forhåndspåmelding på nett, du må også fylle ut søknadsskjemaet snarest innen 13.november. Tilbakemelding og mer informasjon sendes deltakerne inn 15.november. STF forbeholder seg retten til å prioritere søkere fra Jæren Turlag og Dalane Turlag, men vi tar opp andre søkere hvis plasskapasitet. Kurset har 15 deltakerplasser. Det er viktig å presisere at både nettpåmelding og søknad må være innlevert for at påmelding skal bli registrert. Deltakere som ikke får plass vil selvsagt få refundert deltakerbeløpet. 

Pris: 1500,- Kurset er for DNT medlemmer.

Prisen inkluderer: turlederbok, suppe fredag og middag lørdag, samt overnatting Gaudland. Kursavgiften(ex reise) refunderes etter tre turer som nærturleder for Stavanger Turistforening. 

Grunnleggende turlederkurs- Gaudland (917)

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Dale
  • Ronny Rustøen

Annonse