Rundtur Nodhagen - Vårlivarden - Bersagel (1506)

Fellestur

Dato
21. juni kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1506
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik situasjonen nå er. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Takk for tålmodigheten.

Turen starter ved park.plassen til STF hytte Nodhagen,knapt 20 m.o.h. Første del går på et lite stykke på grusvei, med flott utsikt over Ims og Høgsfjorden. Deretter fortsetter vi på merka sti i kupert skogsterreng oppover mot nydelige Eskelandstemmen.  Vi forlater skogsterrenget og starter stigningen mot Vårlidvarden på 387 moh.
Fantastisk utsikt på toppen, nyter utsikten og mat å drikke før vi går videre. Følger så ryggen nedover på nordsiden mot stikrysset, like i nærheten av Kolatjørna, vi skal mot Furetjørna, her ligger det en gammel hytte på et tjern. Vi fortsetter mot Storestemmen i tett skog og videre i myrlendt terreng med tidvis høyt gress og granskog,for så å treffe på en gjerdeklyve og tilbake til bilene på park.plassen.  Hele rundturen er 8.4 km + pauser.

Oppmøte (tid og sted):
Parkeringsplassen ved Stavanger Turistfiorening sin hytte på Nodhagen.

Turledere: Else Nygård mob.918 27 892

Ta med  mat og drikke, gode sko .


Pris: 
Gratis for medlemmer! Ikke-medlemmer betaler kr. 40,- per voksen. Vipps #520944 

Rundtur Nodhagen - Vårlivarden - Bersagel (1506)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Else Nygård