Avlyst Hygge- og klatretur til Rage med DNT ung (413)

Fellestur

Fra dato
5. juni kl. 16:00
Til dato
7. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Hyttetur, Klatring, Hygge, Buldring
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung , Newroncamp
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
413
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Takk for tålmodigheten.

Velkommen til hygge- og klatretur til Rage! 20 minutter fra Ålgård finner du Oltedal, her ligger paradiset på Rage, stedet for oss! På Rage skal vi klatre, gå på tur, kose oss med god mat og mye mye mer.

Påmeldingsfrist
Søndag 31.mai

Planleggingsmøte

Det blir digitalt planleggingsmøte 2. juni Kl. 17.00.  

Aldersgrense
13-19 år

Program

Dag 1 - Fredag

Etter ankomst ved Rage bruker vi litt tid til introduksjon av ledere og deltagere. Resten av den første kvelden bruker vi til å bli kjent med hverandre og ha det fint sammen. Vi  skal også spise taco og kose oss rundt bålet. For de som vil er det også mulighet for et forfriskende bad. 

Dag 2 - Lørdag

Denne dagen skal vi bruke til klatring og kanskje buldring i Oltedal. Vi kjører bort etter frokost. Før vi starter går vi gjennom informasjon om sikkerhet, teknikker, utstyr osv. Deltagerne blir kjent med rutene og klatrer et par timer før vi tar lunsj. Etterpå klatrer vi et par timer til, før alle drar tilbake til Rage. Der spiser vi middag. Etterpå satser vi på noen aktiviteter og leker ute. 

Dag 3 - Søndag

Turdag! Vi drar på tur til Kyrkjestad, toppen av fjellet som ligger foran huset. Vi satser på å reise hjem ikke altfor sent, og planlegger ankomst Stavanger ca. kl. 18.00. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
400 kr / 600 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting og eventuell leie av klatreutstyr. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Krav til deltaker
Det er ikke krav om å ha erfaring med klatring. Dette er en hyggetur, der vi også koser oss med klatring, enten vi er nybegynner eller ekspert. 

Pakkeliste

Utstyr som deltakerne må ha med:

Alle som har eget klatreutstyr må ta med dette. Vi låner resten av det vi trenger på Frilageret, så dersom du ønsker å låne utstyr er det viktig at du oppgir dette ved påmelding. Ta også med hvor høy du er. Ta gjerne badetøy med også.

Vi viser ellers til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Foldøy Klingsheim på tale@stf.no.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program

 

Følg oss på Facebook og Instagram

Hygge- og klatretur til Rage med DNT ung (413)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Takk ...

Kontaktinformasjon:

  • Tale Foldøy Klingsheim
  • Tlf. 92090253
  • E-post: tale@stf.no

Turledere:

  • Sjur Rage Aasvold
  • Jeanette Poypailin Joa
  • Liva Rage Aasvold