Avlyst DNT ungs tradisjonsrike høsttur (418)

Fellestur

Fra dato
3. oktober kl. 11:00
Til dato
7. oktober
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høsttur, Hyttetur, Ungdomstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung , DNT ung Stavanger , Newroncamp
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
418
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en femdagerstur midt i høstferien for å komme oss bort fra byen og oppleve fjellet på sitt fineste. Turen går Svartevatn rundt fra Storevassdammen med overnatting på Kringlevatn, Heibergtunet Storevatn, Grautheller og Litle Aurådal. Turen går over 5 dager, og blir ledet av erfarne turledere. Vi gleder oss til tur og krysser fingrene for fint vær. Kjekk tur blir det uansett!

Påmeldingsfrist
Søndag 27. september

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Tursenteret kl. 17.00 tirsdag 29.september i Olav Vs gate 18, Stavanger.

Program

Dag 1

Vi kjører fra tursenteret klokken 10.00 og parkerer ved Storevassdammen. Der spenner vi på oss sekkene og begir oss ut på første etappe, som tar oss til Kringlevatn. Vi regner med å bruke ca 4 timer på å gå til hytten, der vi vel fremme innlosjerer oss og nyter en god middag :)

Dag 2

Vi rydder oss ut og fortsetter turen mot Heibergstunet Storevatn, etter ca 6 timer kan vi rigge oss til i hytta med god mat og kjekke fellesaktiviteter. Aldri blir en så godt kjent som når en går på tur sammen, vi satser på å stifte nye vennskap ;)

Dag 3

Tredje dagen bærer det av sted mot Grautheller, etappen er estimert til rundt 5 timer og vi kan nyte høyfjellet. Med litt flaks får vi godværet med oss, kanskje får vi til og med et bad ;P

Dag 4

Vi pakker snippsekken og begir oss ut på veien mot Litle Aurådal. Dette blir turens lengste etappe og vi antar å bruke rundt 7 timer. Vel framme kan vi nyte en sykt koselig kveld i hytta XD.

Dag 5

Turens aller siste strekning fører oss innom Storsteinen hvor vi tar en god lunsj, så alle kan skrive seg i hytteboka. Etter ca 6 timer på tur returnerer vi til bilen og kjører hjem <3

 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
1000 kr / 1200 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting på hyttene. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på tale@stf.no

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program

Følg oss på Facebook og Instagram

 

DNT ungs tradisjonsrike høsttur (418)

Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en femdagerstur midt i høstferien for å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Andreas Berge Formo