DNT ung voksen i Frafjordheiene (431)

Fellestur

Fra dato
4. oktober 2019 kl. 16:00
Til dato
6. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Høsttur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung , Newroncamp
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
431
Dette arrangementet er over!

Bli med å etabler DNT ung sitt nye studentprosjekt! Vi ønsker å ha med oss dere som ønsker jevngamle turfølger på en heidundrende høsttur fra hytte til hytte. Dette er et prøveprosjekt for å se hvor aktuelt det vil være å etablere et tilbud for de nybakte studentene, eller kanskje dere som startet for en stund tilbake, men som har savnet et slikt tilbud i fortiden.

Påmeldingsfrist
Onsdag 2.oktober

Aldersgrense
18-26 år

Planleggingsmøte

Tursenteret kl.19.00 tirsdag 1. oktober i Olav Vs gate 18, Stavanger. 
Her går vi gjennom litt hvordan vi skal gjøre det med mat, transport og pakkelister. 

Program

Dag 1

Oppmøte blir på Stavanger Turistforenings hovedkontor kl. 15, hvor vi fyller opp bilene og kjører av gårde. Bilene setter vi igjen på Høgaleitet i Hunnedalen, før vi trasker opp til Blåfjellenden. Det kan hende at det blir mørkt før vi er fremme så her blir det sannsynlgivis på med hodelyktene. Vel fremme på hytta innlosjerer vi oss på rommene og disker opp no digg mat. Utover kvelden har vi sjansen til å bli bedre kjent og nyte det rolige hyttelivet. 

Dag 2

Vi vasker oss ut av hytta og beveger oss videre mot Sandvatn gjennom det indre av Frafjordheiene. Nydelig tur litt oppe i høyden med flotte tjern og mange stilige steinformasjoner. Vel fremme på Sandvatn blir det mulighet for en dukkert, dog bare for de tøffeste! Her spiser vi like digg, om ikke enda diggere middag enn kvelden før!

Dag 3

Veien videre går nedover mot Høgaleitet igjen. Vi beveger oss litt i samme retning som vi kom ifra dagen før, men vi knekker av etter bare en drøy time og trasker over det høyeste strekket for turen. Vel fremme ved bilene igjen vender vi nesen hjemover.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
600 kr / 800 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting på hyttene. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Foldøy Klingsheim, på e-post tale@stf.no eller på telefon 92020253.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program for 2019

Følg oss på Facebook og Instagram

DNT ung voksen i Frafjordheiene (431)

Bli med å etabler DNT ung sitt nye studentprosjekt! Vi ønsker å ha med oss dere som ønsker jevngamle turfølger på en heidundrende høsttur fra hytte til hytte. Dette er ...

Kontaktinformasjon:

  • Tale Foldøy Klingsheim
  • Tlf. 92090253
  • E-post: tale@stf.no

Turleder:

  • Torkel Reinertsen