Hverdagstur med Cecilie Skog (543)

Fellestur

Dato
17. september 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, 52hverdagsturer, Cecilieskog
Arrangør
Stavanger Turistforening, Stavanger kommune
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
543
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 17. september kan 100 turglade i Stavanger bli med turentusiast og hele Norges friluftsmotivator Cecilie Skog på hverdagstur. Cecilie Skog vil være turleder for Storhaugturen.

Det er Stavanger kommune og Stavanger turistforening som inviterer til bynær fottur i anledning Europeisk mobilitetsuke 2019.

Turen starter klokka 11 og er seks kilometer lang. Det er mulig å ta med barnevogn og gratis å delta. Men, her gjelder det å melde seg på.

Cecilie Skog vil snakke om hvordan friluftslivet kan bli en naturlig del av hverdagslivet. Vi håper at flere kan få øynene opp for at man ikke må være eventyrere for å oppleve fin natur og frisk luft, og lære mer om alle de fine turene vi kan gå i Stavanger. 

Turen som skal rusles er en av de 52 hverdagsturene i Stavanger. Turistforeningen og Stavanger kommune samarbeider om hverdagsturene, i alt 42 mil med T-merka turløyper på kryss og tvers ute i det grønne og mellom husene over hele kommunen.

Her kan du lese mer om Storhaugturen

For oversikt over de ordinære onsdagsturer med 52 hverdagsturer: Klikk her

Turleder/turledere: 

Cecilie Skog 

Påmelding: 

Turen er gratis, men har begrenset antall plasser. Kun de som er forhåndspåmeldt kan være med. For å melde deg på klikk "Meld deg på" oppe til høre. 

Påmeldingen starter på standene til Park og vei-avdelingen og Turistforeningen på Miljøsøndag 8. september. Senere fortsetter påmeldingen på gjennom Stavanger turistforening sine nettsider så langt det er ledige plasser.

Frammøte, sted og tid:

Vi møtes ved Storhaug idrettshall kl. 11.00. Adressen er Søre Ramsvigvei 30, 4015 Stavanger. 

Retur samme sted. Vi oppfordrer til å sykle, gå eller reise kollektivt.

Hvordan komme dit:

Buss, sykkel eller eventuelt egen bil

kolumbus.no 

Pris: 

Gratis        

Ta med:

Litt mat, drikke og sitteunderlag

Godt å ha i sekken og på kroppen: 

Gode sko og vind- og vanntette klær 

Om mobilitetsuken: 

Den Europeiske mobilitetsuken 2019 finner sted den 16.-22. september i mange byer og tettsteder over hele Europa. Hensikten med Mobilitetsuken er å se på utfordringer knyttet til biltrafikken, og på denne måten få folk til å tenke gjennom sine egne reisevaner og kanskje vri dem i en mer miljø- og helsevennlig retning. Europeisk mobilitetsuke 2019 fokuserer på aktiv transport, sikkerhet for dem som går og sykler, og fordelene det kan ha for vår helse, vårt miljø, og vår bankkonto.

Generelt om hverdagssturene: 

52 hverdagsturer ble lansert med én ny tur hver uke gjennom hele 2012. Alle de 52 turene går i Stavanger kommune, og tar deg med gjennom grøntområder og parker, over åser og bekker, forbi kulturhistorie og naturperler. Hver uke arrangerer Stavanger Turistforening onsdagstur langs én av de 52 hverdagsturene. Turene er med turleder, og koster ingenting.

Her finner du en full oversikt over alle onsdagsturene i 2019.  

...og her finner du oversikt over alle de 52 hverdagsturene sortert på turnummer.

Hverdagstur med Cecilie Skog (543)

Tirsdag 17. september kan 100 turglade i Stavanger bli med turentusiast og hele Norges friluftsmotivator Cecilie Skog på hverdagstur. Cecilie Skog vil være turleder for Storhaugturen. Det er Stavanger kommune ...

Kontaktinformasjon: