UNG på TUR - Natt i naturen (DNT Tilrettelagt)

Fellestur

Fra dato
31. august 2019 kl. 16:00
Til dato
1. september 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, , Tilrettelagt, Hengekøye, Dnttilrettelagt, #Nattinaturen
Arrangører
DNT Tilrettelagt STF, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
555
Dette arrangementet er over!

Bli med UNG på TUR på en natt i naturen på Gramstad! 

Denne natten er det mange rundt omkring i hele Norge som sover ute, i telt, under åpen himmel, i hengekøye, gapahuk. Vi arrangerer en sosial samling med aktiviteter, bålmat og en natt ute i skogen på Gramstad!

Turen er tilrettelagt for ungdom og unge voksne med utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funskjonsnedsettelse. Deltagere som har behov for assistanse, tar med egen ledsager (gratis).

Tidsplan

Lørdag - vi møtes ved Friluftslåven kl.16 og går ned til skogen der vi finner et godt sted å overnatte og rigger til. Vi har noen aktiviteter i nærområdet og etter hvert lager og spiser fellesmiddag i skogen. Utover kvelden blir det drøs og kanskje litt lørdagsgodt før vi legger oss i hengekøye, telt eller lavvo.

Søndag - vi spiser frokost på leirplassen, før vi rigger ned, rydder og går tilbake til parkeringsplass - innen kl.11. Denne dagen er det Kom-deg-ut dagen (se https://www.stf.no/aktiviteter/104494/863465/) og kafeen på Gramstad har åpent fra kl.11. En fin anledning til å nyte en kopp kaffe og en vaffel kanskje? :)

Ta med - alle må ha med egen (varm) sovepose og liggeunderlag. De som har kan ta med hengekøye eller telt. Vi stiller med lavvo med plass til 10-12stk, samt noen hengekøyer til utlån. Ta med egen mat til frokost samt litt lørdagsgodt til kvelden. Mer informasjon får man ved påmelding.

Påmelding - klikk på den røde knappen til høyre for å melde deg på. Skal du ha med ledsager, må hun/han også melde seg på - bruk da rabattkode LEDSAGER for gratis deltagelse.

Pris - egenandel kr. 100 (medlem), kr. 150 (ikke-medlem).
Prisen dekker middag på lørdag, turledelse, aktiviteter og administrasjon.

Spørsmål? Ta kontakt med Helen (helen@stf.no, eller 51840219)
 

UNG på TUR - Natt i naturen (DNT Tilrettelagt)

Bli med UNG på TUR på en natt i naturen på Gramstad!  Denne natten er det mange rundt omkring i hele Norge som sover ute, i telt, under åpen himmel, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Abrahamsen