Bli med på en magisk nattevandring rundt Dalsnuten

Dette arrangementet er over!

For første gang kommer verdens vakreste Nattevandring til Rogaland. Sammen skal vi vandre gjennom spektakulære lysinstallasjoner for å lære mer om FNs bærekraftsmål! 

Fjogstadveien er stengt under arrangementet. Unntaket er biler med gyldig HC-kort som tillates å kjøre opp og parkere på Gramstad.
Gratis shuttlebusser blir satt opp fra Sandnes til Gramstad, disse vil gå kontinuerlig - alle som vil får bli med!

Bussene kjører fra Holbergs gate 15 (på motsatt side av Maxi). Bussene går hele kvelden fra kl 20, men det er selvsagt mulig å starte senere på kvelden. Bussene kjører tilsvarende skyttel i retur, og det er mulig å returnere før konserten er ferdig.

Arrangementet er gratis, uten påmelding.
NB! Verdens vakreste nattevandring er et alkoholfritt arrangement.

Nattevandringen starter på Gramstad. Derfra går vi til Dalsnuten og ned til Revholstjørn hvor vi skal nyte vårens kuleste utendørskonsert med Thomas Dybdal! Med hodelykter skal vi sammen lyse opp hele løypen rundt Dalsnuten. Vi lover fantastisk stemning under åpen himmel. Vi har også satt opp en miniløype for de som ikke ønsker å gå helt opp til toppen.

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke på Friluftslåven til Stavanger Turistforening på Gramstad. Her er det åpent mellom 19 - 23.
Endringer i arrangementet som følge av skiftende vær kan skje på kort varsel.

Medarrangører: Sandnes Kommune, Hva skjer i Sandnes, hva skjer i Stavanger og Rogaland, Stavanger Turistforening. 

Vi anbefaler at du har med deg:
 - Hodelykt
 - Varme og vanntette klær, lue og votter
 - Ryggsekk med noe varmt og kaldt å drikke og noe å spise
 - Ørepropper
 - Sitteunderlag

Vi oppfordrer alle til å ta buss eller tog inn til Sandnes for å benytte seg av skyttelbussen.
Det blir satt opp en kortere løype ved turveien inn til Revholstjørn hvor det er mulig å komme seg frem med elektrisk rullestol. Siste parti er ganske ulendt og egner seg kun for terrengstoler, med mindre man har mulighet for å løfte/bære over de mest ulendte delene. Trenger du ekstra tilrettelegging eller transport ber vi deg om å sende din e-post på en privat melding på Facebook og vi vil hjelpe deg.  

Lurer du på hvorfor vi arrangerer nattevandring?
I 2015 gikk verdenssamfunnet sammen om å vedta FNs 17 bærekraftsmål. De utgjør den globale arbeidsplanen for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og bremse klimaendringene innen 2030. Arbeidet er godt i gang, men for at verden skal nå målene må alle kjenne til dem. Derfor skal vi ut å gå sammen for bærekraftsmålene. Verdens vakreste nattevandring er en del av en opplysningskampanje om bærekraftsmålene i regi av Norad – direktoratet for utviklingssamarbeid. Siden 2016 har over 50 000 personer deltatt på nattevandringene som har blitt arrangert flere steder i Norge.

Du kan lese mer om nattevandringene på www.norad.no/nattevandring.

 

 

Bli med på en magisk nattevandring rundt Dalsnuten

For første gang kommer verdens vakreste Nattevandring til Rogaland. Sammen skal vi vandre gjennom spektakulære lysinstallasjoner for å lære mer om FNs bærekraftsmål!  Fjogstadveien er stengt under arrangementet. Unntaket er biler ...