BLI MED PÅ MERKING AV LEITERUNDEN, HJELMELANDVÅGEN

Dette arrangementet er over!

Oppmøte: utenfor Vågastova i Hjelmelandsvågen kl 17.30. Turen går til fots nordover til Flåtene i ein rundtur.

Har du høyrd om Vågen 360-prosjektet ?   Det er fleire parallelle ting som skjer for skape ein attraktiv og trivleg tettstad rundt kjernen i Hjelmelandvågen. Masse spanande ting har skjedd, og skjer. Me i Hjelmeland Turlag deltok tidlegare ift benketurar og prøvebenkar rundt om i sentrum. 

Nå er me med i turstiprosjektet! Og nå skal den første rundturen merkast! Me skal nå ut i terrenget å merke opp ei fantastisk flott turløype i vårt nærmilø med utgangspunkt i Hjelmelandvågen. Me inviterar dykk med på merketuren !!  Me har med oss skilt og stolpar som me set ut i terrenget medan me går. Me viser veg og tipser deg om denne flotte lille ruta, som er ein ypperleg kveldstur til ein heilt makelaus fin kveldsutsiktsplass: LEITET !!  

På Leitet tar me ein rast, og me serverer noko godt å bite i : det blir heimebakst med eit friskt, knallrødt  ("Hjelmeland-kommune-rødt"? eller var det "Hjelmeland-Turlags-rødt" ? ) sankeprodukt inni :-) Har du lyst å vite kva godbiten består av? Ja, då må du bli med på tur !!

BLI MED PÅ MERKING AV LEITERUNDEN, HJELMELANDVÅGEN

Oppmøte: utenfor Vågastova i Hjelmelandsvågen kl 17.30. Turen går til fots nordover til Flåtene i ein rundtur. Har du høyrd om Vågen 360-prosjektet ?   Det er fleire parallelle ting som ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Svanhild Hjorteland Gbada

Annonse