Aktivitetsdag for ungdommer 16-26 år med DNT Tilrettelagt

Fellestur

Dato
22. september 2019 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, , Tilrettelagt, Aktivitetsdag, Dnttilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
576
Dette arrangementet er over!

En dag full av spennende aktiviteter på Preikestolen Basecamp for ungdommer med funksjonsnedsettelse!

Dagen begynner med oppmøte ved Preikestolen Fjellstua kl.10. Etter en kort introduksjon går vi samlet ned til vannet for å gjøre oss klar for aktiviteter. Først blir det en tur ut på Refsvatnet med båt for å trekke garn. Blir det fisk nok til alle til lunsj mon tro?! Deretter drar vi over vannet til Vanncamp der vi tilbereder fisk med mer til en felleslunsj. Etter lunsj kommer adrenalin-biten med en svevende tur over trærne i Zipline. Dette kan du (gru)glede deg til! 

Aktivitetsdagen er for ungdommer mellom 16 - 26år. Har du behov for å ha med ledsager, går ledsageren gratis. Både deltager og ledsager meldes på. Ledsager bruker rabattkode LEDSAGER for å få gratis plass. 

Påmeldingsfrist - 8. september

Tilrettelegging 

Vi har en Pioner Multi båt med nedfellbar baug som er tilgjengelig for rullestolbrukere.

Adkomst til Zipline er via første delen av stien til Preikestolen og er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere men vi har egen Hippocampe ("trehjulsvogn") som kan brukes til transport til startpunkt. Det er mulig å kjøre zipline tandem med en aktivitetsleder dersom det er behov.

Våre aktivitetsledere er eksperter på tur og friluftsaktiviteter, mens du er ekspert på dine forutsetninger og behov. Vi er avhengig av at du formidler dette slik at aktivitetene kan tilpasses best mulig. Det vil ikke være helsepersonell tilstede. Alle deltagere skal fylle ut deltagerskjema i tillegg til å melde seg på.

Pris
Medlem i DNT 450kr / ikke medlem 550kr. Ledsager går gratis og meldes på med rabattkode LEDSAGER.

Prisen dekker aktiviteter med aktivitetsledere, 1 tur i Zipline, lunsj, administrasjon. Parkering ved Fjellstua er gratis for gjester.

Aktivitetsdagen er støttet av midler fra Bufdir.

Krav til deltagere
Ungdommer med nedsatt funksjonsevne 16 - 26 år.
Vi har mulighet å ta i mot et begrenset antall rullestolbrukere som kan forflytte seg selvstendig eller med personhjelp (antallet avhengig av funksjonsnivå og behov). Ellers må deltagere ha gangfunksjon og kunne gå minst 20m med eller uten hjelpemidler. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å diskutere dette.

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Påmelding
Via nett (Meld deg på! knapp på høyre siden). 

Spørsmål
Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, ta gjerne kontakt med Helen Adamson, prosjektleder for DNT Tilrettelagt (helen@stf.no, 51840219). 

Mer info om DNT Tilrettelagt

Les mer om DNT Tilrettelagt og vårt tilbud for mennesker med funksjonsnedsettelse på stf.no

Aktivitetsdag for ungdommer 16-26 år med DNT Tilrettelagt

En dag full av spennende aktiviteter på Preikestolen Basecamp for ungdommer med funksjonsnedsettelse! Dagen begynner med oppmøte ved Preikestolen Fjellstua kl.10. Etter en kort introduksjon går vi samlet ned til vannet for ...

Kontaktinformasjon: