2019 lykter bak Dalsnuten (100)

Arrangement

Dato
2. november 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Familiearrangement, Lyktetur, Lykterbakdalsnuten, Lysfest
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
100
Dette arrangementet er over!

Arrangementet er nå fullt. Vi gleder oss til en fin kveld fylt av magi på Gramstad.

VIKTIG INFO. Sjekk gjerne denne siden for eventuelle oppdateringer lørdag formiddag.

Veien opp til Gramstad er stengt. Alle deltakere må ta skyttelbuss opp. 

Skyttelbuss fra Vågen videregående skole i Sandnes sentrum. Holbergsgate 23, 4306 Sandnes. ( Området som er vendt ut mot Gravarsveien)  Bussene begynner å gå kl. 1745 og vil gå fortløpende i skytteltrafikk tur og retur Sandnes sentrum - Gramstad gjennom hele arrangementet.  Ventetid må påberegnes.

Se oversikt over parkeringsplasser i Sandnes

Speiderens beredskap er ansvarlig for sikkerhet og førstehjelp. De nås på telefon 916 57 015.

Alle barn må være i følge med en voksen gjennom hele arrangementet. Dersom et barn kommer bort  så send gjerne en melding til 916 57 015 og informer om navn. Videre kan det følges til nærmeste vakt med rød vest  i løypa eller til friluftslåven hvor det er frivillige fra STF.

Ved alvorlige hendelser kontaktes AMK-sentralen direkte på telefon 113.

Frivillige i STF har på seg vester med rød T, de er behjelpelige hvis det er behov for assistanse underveis.

Husk god køkultur og følg vaktenes anvisninger og merkede områder ved skyttelbusstransport.

Ta med billetten

Ved betaling fikk du en Kvittering på mail og eller SMS. Dette er billetten som skal vises til vakter ved påstigning på bussen. Dette er altså den mailen dere fikk ved påmelding der det står " Takk for din påmelding" og navn på de påmeldte.

Åpen kafe på Gramstad.

Det er ikke tillatt å ha med hund på bussen.

 

 

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi.    

Reflekser og  lys i skogen viser vei. Hvis alle tar med hver sin lommelykt kan det bli en flott lyslenke bak Dalsnuten denne kvelden. Det danner en fasinerende lysorm i det åpne landskapet. 

Turen går delvis på grusvei og delvis på smale stier. Turen er ikke mer enn knapt 1.2 km lang. Det er ikke sterk stigning, men terrenget er ulendt og det er helt mørkt. Barnevogner kan trilles på deler av løypen. Hver og en går i sitt eget tempo. Veivisere langs hele turen.

Skremmeskogen er ikke for pyser. Her venter overraskelser som vi ikke vil røpe. Det er ingenting farlig - men som sagt - ikke for de mørkeredde. Det er veldig fint å gå gjennom koseskogen istedenfor.   

Utstyr: 
Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på. 

NB! Det er mørkt så det er viktig at barna har egen lykt og at man går sammen på turen. Skulle man bli adskilt, så kontakt en av dugnadsfolkene fra turistforeningen.

Anbefalt aldersgrense 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet.

Pris: Medlem / ikke medlem

Voksen 140,- / 180,-

Barn  80,- / 100,-

 

Anbefalt aldersgrense på arrangementet er 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet. Det er tre punkts seler i alle seter på bussen. Det er ingen fastmonterte barneseter, men deltakere kan ta med eget sete/pute om ønskelig. Dersom dere tar med eget bilsete så kan de oppbevares ( på eget ansvar)  i kjelleren i det hvite huset på Gramstad under arrangementet. Barn under 3 år må ha eget bilsete. https://www.tryggtrafikk.no/

Se generelle villkår for deltakelse

Viktig å registrere mailadresse og mobilnummer ved påmelding
Kontakt arrangementasnvarlig i STF sin administrasjon : Kristine Helland 97751692

2019 lykter bak Dalsnuten (100)

Arrangementet er nå fullt. Vi gleder oss til en fin kveld fylt av magi på Gramstad. VIKTIG INFO. Sjekk gjerne denne siden for eventuelle oppdateringer lørdag formiddag. Veien opp til ...

Kontaktinformasjon: