2019 lykter bak Dalsnuten

Arrangement

Dato
2. november kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Familiearrangement, Lyktetur, Lykterbakdalsnuten, Lysfest
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
911

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi.    

Reflekser og  lys i skogen viser vei. Hvis alle tar med hver sin lommelykt kan det bli en flott lyslenke bak Dalsnuten denne kvelden. Det danner en fasinerende lysorm i det åpne landskapet. 

Turen går delvis på grusvei og delvis på smale stier. Turen er ikke mer enn knapt 1.2 km lang. Det er ikke sterk stigning, men terrenget er ulendt og det er helt mørkt. Barnevogner kan trilles på deler av løypen. Hver og en går i sitt eget tempo. Veivisere langs hele turen.

Skremmeskogen er ikke for pyser. Her venter overraskelser som vi ikke vil røpe. Det er ingenting farlig - men som sagt - ikke for de mørkeredde. Det er veldig fint å gå gjennom koseskogen istedenfor.   

Utstyr: 
Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på. 

NB! Det er mørkt så det er viktig at barna har egen lykt og at man går sammen på turen. Skulle man bli adskilt, så kontakt en av dugnadsfolkene fra turistforeningen.

Anbefalt aldersgrense 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet.

Pris: Medlem / ikke medlem

Voksen 140,- / 180,-

Barn  80,- / 100,-

Skyttelbuss fra Sandnes sentrum for alle deltakere. Vi oppdaterer informasjon om oppmøtested.

Anbefalt aldersgrense på arrangementet er 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet. Det er tre punkts seler i alle seter på bussen. Det er ingen fastmonterte barneseter, men deltakere kan ta med eget sete/pute om ønskelig. Barn under 3 år må ha eget bilsete. https://www.tryggtrafikk.no/

Se generelle villkår for deltakelse

Viktig å registrere mailadresse og mobilnummer ved påmelding

Ved betaling får du en Kvittering på mail og eller SMS. Denne vises til vakter ved inngang til buss.

Åpen kafe på Gramstad.

Det er ikke tillatt å ha med hund på bussen.
Kontakt STF administrasjon : Kristine Helland 51840209

2019 lykter bak Dalsnuten

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi. ...

Kontaktinformasjon:

Annonse