Skihelg på Ådneram

Fellestur

Fra dato
25. januar kl. 18:00
Til dato
27. januar kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Aktivitet Skitur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
396
Dette arrangementet er over!

 

Bli med på en sosial og kjekk skihelg på Ådneram. Været bestemmer aktivitetene, men vi planlegger en litt lengre skitur lørdag, og på søndag kan de som ønsker prøve seg i skitrekket som er like i nærheten.

Turbeskrivelse:
Avreise, transportmiddel, tid, sted: Transport til STF-hytta på Ådneram med egen bil eller kjører sammen med turlederne om de deltar   uten foreldre. Fremmøte fra kl 18.00 på fredag. 
Fredag: Enkel middag. Kort orientering om helgens aktiviteter. 
Lørdag: Etter frokost pakker vi sekken og gjør oss klar til skitur. Målet for turen bestemmes fredag kveld, med utgangspunkt i gruppens sammensetning og skiferdigheter, vær- og føremeldinger. Dersom været innbyr til det, blir det skileikaktiviteter, bål og pølsegrilling på turen. Foreldre må regne med å bidra til aktivitetene. Tilbake fra tur lager vi fellesmiddag med dessert. 

Søndag: Etter frokost, rydding og utvask drar vi bort til Ådneram skitrekk. Her er gode bakkeforhold både for de minste og de mer erfarne barna. Her er gratis barnetrekk og tre hovedtrekk. Skikort er ikke inkl. i prisen. 

Hjemreise: Søndag ca. kl. 15 fra Ådneram. 

Praktiske opplysninger: Alle tar med seg mat til frokost, niste, lørdagssnacks og annen turmat til begge dager. Ta med eget sengetøy, sovepose eller lakenpose - dyner og puter finnes på hytten. 

Alle er med på noe av fellesoppgavene tilknyttet frokoster, middager og utvask. 

I kjelleren finnes tørketrommel, vaskemaskin, dusjer og toaletter.  
 

Hva dekker prisen: Prisen dekker losji, havregrøt til frokost lørdag og søndag, middag fredag og lørdag, kaffe, pølser til grilling samt turleder /adm.kostnader. 

Kart: Sirdalheiane. 

Skitrekket på Ådneram: http://aadneram-skitrekk.no/ 

Utstyr som turdeltakerne må ha med: Alle tar med seg mat til frokost, niste, lørdagssnacks og annen turmat til begge dager. Ta med eget sengetøy, sovepose eller lakenpose - dyner og puter finnes på hytten. Se ellers pakkeliste vinter lenger nede i teksten.

Utstyr som kan være kjekt å ha med: Ta gjerne med snøspade og hodelykt. Dette er kjempepopulært både blandt små og store å lage de flotteste snøhuler og borger utenfor hytten.

Avreise (Oppmøte):
Fra kl. 18 på Ådneram

Hjemreise (Retur): Søndag ca.kl.15

Turledere:

Tore Dahl  413 93 079

Marit Asserson

Generell informasjon

Pakkeliste
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer vinterturer dagsturer

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no eller på telefon 51840209

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer 
 

Følg oss på Facebook

 

Skihelg på Ådneram

  Bli med på en sosial og kjekk skihelg på Ådneram. Været bestemmer aktivitetene, men vi planlegger en litt lengre skitur lørdag, og på søndag kan de som ønsker prøve ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Asserson
  • Tore Dahl

Annonse