Familietur med DNT Tilrettelagt - (Lille) Stokkavannet

Arrangement

Dato
1. september 2019 kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Dnttilrettelagt, Tilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
571
Dette arrangementet er over!

DNT Tilrettelagt i samarbeid med Handikappende Barns Foreldreforening inviterer til søndagstur for familier med barn med funksjonsnedsettelse. Dette er en fin mulighet å komme deg ut og treffe andre turglade barnefamilier, og kose deg ute i naturen i godt selskap! Turen er gratis og åpen for alle.

Turmål: (Lille) Stokkavannet, Stavanger. 
Oppmøte:  Parkeringsplass i Gustav Vigelands vei.
Påmelding: klikk på den røde knappen på høyre side. Det holder å melde på en forelder, da må man også skrive antall familiemedlemmer i kommentarfeltet.

Dagens tur blir en runde rundt Litle Stokkavannet (cirka 2,5 km), med mulighet for forlengelse. Turleder tilpasser turen etter deltageres ønsker og behov, og vi går på turstier som er tilgjengelig for rullestol / barnevogn. Området har et rikt fugleliv og det blir kjekt å kikke etter både fugler og småkryp underveis. Vi oppfordrer deltagere til å ta en liten omvei og delta også i "Kom deg ut dagen" på Dyrsnes naturlåve. Dette er rett i nærheten og det skjer mye kjekt for barnefamilier. Se mer informasjon lenger ned.

Ta med:
- klær etter vær
- niste 
- vannflaske / noe varmt å drikke
- sitteunderlag

** KOM DEG UT dagen ** 
Kom deg ut-dagen er DNTs nasjonale turdag, og Stavanger Turistforening har flere arrangement i regionen. På Dyrsnes fra kl.12 - 15 blir det aktiviteter, underholdning og kafe. Flere av aktivitetene er tilgjengelige for barnevogn og rullestol. Les mer her: https://www.stf.no/aktiviteter/108883/869072/

 

Familietur med DNT Tilrettelagt - (Lille) Stokkavannet

DNT Tilrettelagt i samarbeid med Handikappende Barns Foreldreforening inviterer til søndagstur for familier med barn med funksjonsnedsettelse. Dette er en fin mulighet å komme deg ut og treffe andre turglade ...

Kontaktinformasjon: