UNG PÅ TUR - torsdagstur

Fellestur

Dato
12. desember 2019 kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, , Tilrettelagt, Dnttilrettelagt, Ungpåtur, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
556
Dette arrangementet er over!

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden. Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Flere av turene er tilrettelagt for rullestoler.

Datoer for 2019
10. januar, 7. februar, 7. mars, 4. april, 25. april, 9. mai, 23. mai, 6. juni, 5. september, 19. september *, 3. oktober, 14. november, 12. desember

VIKTIG - INFO OM DAGENS TUR - turmål, oppmøtested og turleder samt om turen er tilrettelagt for rullestoler finner du på Facebook siden "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" under arrangementer.
* 19. september er en ekstra tur - dette blir en strandryddekveld sammen med Ryfylke Friluftsråd. 

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon: