Klart det går til Frøylandsvatnet (Midgardsormen) (569)

Fellestur

Dato
7. desember 2019 kl. 09:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Svaksynte, Tilrettelagt, Blind, Ledsager
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
569
Dette arrangementet er over!

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne! 

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen! 

Turmål - Frøylandsvatnet og Midgardsormen

Frøylandsvatnet og Midgardsormen

I området rundt Frøylandsvatnet er det et nettverk av brede, flotte turstier. Vi skal også gå over den særegne 230 meter lange broa Midgardsormen, som binder sammen turstiene på begge sider av vannet. Turen er lettgått, og vi gjør den så lang eller kort vi vil. Alt etter vær og form. Vi legger inn gode pauser underveis.

Vi møtes klokken 09.30 på STF/Jernbanelokket i Stavanger, eller på Ruten i Sandnes klokken 09.45. Gi turleder beskjed om hvilket sted du møter opp. Vi samles og kjører sammen i private biler til parkeringsplassen ved Njåskogen. Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy og sitteunderlag. Vi forventer å være tilbake i Sandnes/Stavanger cirka kl. 15.

Pris: 
Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Påmelding: 
Via epost til Helen Adamson (helen@stf.no) eller til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er en uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.  

Turleder: Guro Waksvik (tlf. 979 84 811, gurowaksvik@hotmail.com)

Hold deg oppdatert:
Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev. Mer informasjon generelt om DNT Tilrettelagt ligger på www.stf.no/dnt-tilrettelagt.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Arrangør: DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Klart det går til Frøylandsvatnet (Midgardsormen) (569)

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne!  Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være ...

Kontaktinformasjon: