Klart det går til Trollpikken

Fellestur

Dato
5. oktober 2019 kl. 09:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Svaksynte, Tilrettelagt, Blind, Ledsager
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
567
Dette arrangementet er over!

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne! 

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen! 

Turmål - Trollpikken, Eigersund kommune

Fellesoppmøte ved jernbanestasjon i Stavanger kl. 0940. Turleder samler reisefølget så reiser vi med tog kl. 0954. Alternativt oppmøte kl. 1100 på Egersund togstasjon. Dette er en av våre mer krevende turer, der deler går på sti som ikke er "opparbeidet". Gåtid beregnes som cirka 3-4 timer og vi legger inn gode pauser underveis. Husk nistepakke, termos, sittematte, klær etter forholdene og gode sko. Vi satser på å ta tog fra Egersund enten kl.1319 eller kl. 1520. Har du spørsmål om gåturen, ta gjerne kontakt med turleder.

Pris: 
Gratis. Kostnad for privatkjøring fra togstasjon til turstart er kr 3/km som deles på alle inkludert sjåføren. Togreisen Stavanger - Egersund dekkes av midler vi får fra Rogaland Fylkeskommune.

Påmelding: 
Via epost til Helen Adamson (helen@stf.no) eller til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er en uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.  

Turleder:
Karl-Birger Pedersen (tlf.971 50 441)

Hold deg oppdatert
Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev. Mer informasjon generelt om DNT Tilrettelagt ligger på www.stf.no/dnt-tilrettelagt.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Arrangør: DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Klart det går til Trollpikken

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne!  Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være ...

Kontaktinformasjon:

Annonse