Nissegrøt på låven

Fellestur

Dato
16. desember 2018 kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hver søndag i advent åpner friluftslåven på Gramstad dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss etter endt tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene!

Vi har åpent for servering av grøt, saft, kaffe og pepperkaker mellom kl 12-15. 

Priser:
Grøt og saft kr 60 (v), kr 40 (b).
Familie kr 180. Kaffe kr 15.

Last ned Nissegrøtplakat.   

Kunstutstilling

Friluftslåven på Gramstad er rette stedet for Jan Kristoffersen sine abstrakte landskapsmalerier. Med sine sterke farger, frie komposisjon og smakfulle uttrykk gir han betrakteren stor mulighet for egne tolkninger. Salgsutstillingen er åpen hver torsdag og søndag mellom kl. 12-15, til og med 23. desember. 

Ny turbok

Årets julegave foreligger nå i bokform: Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei. Turboka presenterer 150 ulike turforslag med stor geografisk spredning, og utvalget er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på. Boka selges på låven på Gramstad og i vårt Tursenter. Pris medlem kr 250,-, ikke medlem kr 350,-.

Hvordan komme dit?

Huset på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør fordi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass. Veien er fylkeskommunal og saltes og brøytes slik at det er lett å komme seg opp bakken. 

Velkommen innom!
NB! Vi har Vipps.

Arrangementet er et samarbeid mellom Gramstads venner og Sandnes turlag. 

Nissegrøt på låven

Hver søndag i advent åpner friluftslåven på Gramstad dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss etter endt tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene! Vi ...

Kontaktinformasjon:

Annonse