Singel på fjellet - Preikestolen fjellstue 35-55 år (540)

Fellestur

Fra dato
11. oktober 2019 kl. 19:30
Til dato
13. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Singeltur, Hyttetur, Singeltreff, Turkatalog2019
Arrangører
Stavanger Turistforening, Strand og Forsand turlag , Voksengruppa STF
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
540
Dette arrangementet er over!

Turen er nå fulltegnet med sigle damer, men vi har fremdeles ledig plass til single menn - så hiv dere rundt mannfolk og sikre dere plass! Du gjør det med å sette deg på "ventelisten" så bekrefter fortløpende på epost.

Velkommen til en sosial naturopplevelse! Én times reise fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Preikestolen fjellstue – akkurat der stien til Preikestolen starter. Med restaurant-, overnattings- og aktivitetstilbud i den absolutte norgestoppen. På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!  

Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 35 og 55 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i vårt vedfyrte villmarksspa, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! Turen tar totalt 40 deltakere. Er turen "fulltegnet" så sett deg på ventelisten, vi holder nemlig av halvparten av plassene for å sikre lik fordeling av menn og kvinner. Dere vil bli fortløpenede kontaktet hvis dere blir tatt med fra ventelisten. 

Fredag:
Treretters middag kl. 20:00
Quiz

Lørdag:
Frokost
Fellestur til Preikestolen kl. 10:00 (5-6 timer)
Villmarksspa fra kl. 16:00
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

Vi legger opp til omtrent like mange gutter og jenter på dette arrangementet.

Dette inngår i prisen:
Overnatting på 2-4 manns rom på Preiekstol hytta (felles wc og bad på gangen), frokost, nistepakke med termospåfyll, treretters middager på Preikestolen Fjellstue, arrangement og villmarksspa (drikke er ikke inkludert).

Husk å ta med klær, sko og turutstyr for bruk i fjellet. Og ikke glem badetøy til stampen! Sengetøy og håndkle er inkludert i prisen.

Priser medlem/ ikke medlem: 2400,-/ 2900,-
Det er mulig å oppgradere til dobbeltrom/enkeltromrom med bad på Preikestolen fjellstue mot et tillegg i prisen. Dette bookes direkte til post@preikestolenfjellstue.no og mellomlegg betales ved avreise.  

Her kan du lese mer om våre romstandarder https://www.preikestolenfjellstue.no/overnatting/

Turledere:
Gunn Tjessem 982 13 070 og Tommy Pettersen

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, dagstursekk, badetøy, hodelykt, termos og godt fottøy. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.  

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

 

 

Singel på fjellet - Preikestolen fjellstue 35-55 år (540)

Turen er nå fulltegnet med sigle damer, men vi har fremdeles ledig plass til single menn - så hiv dere rundt mannfolk og sikre dere plass! Du gjør det med ...

Kontaktinformasjon:

  • Stavanger Turistforening
  • Tlf. 92090253
  • E-post: tale@stf.no

Turledere:

  • Tommy Pettersen
  • Gunn Tjessem