Klart det går til Preikestolen - tur for voksne

Fellestur

Dato
7. september 2019 kl. 09:45 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Svaksynte, Tilrettelagt, Blind, Ledsager
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
566
Dette arrangementet er over!

Bli med på "Klart det går" tur til Preikestolen - tilrettelagt for voksne med funksjonsnedsettelse! 

Denne lørdagen går turen til selveste Preikestolen. Det blir en lengre og mer krevende tur enn de fleste lørdagsturer med Klart det går men vi tar oss god tid og gode pauser underveis. Som alltid stiller STF med frivillige turledsagere som hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Har du barn som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen! 

Turmål - Preikestolen

Vi satser på å ta ferge fra Stavanger kl.0945. Derfor blir oppmøte noe tidligere enn til vanlig. Turleder tar kontakt med alle deltagere for å avtale i forkant. Vi reiser sammen i private biler. Gåtid beregnes som mellom 4  - 7 timer og vi deler gruppen i to dersom det er stor variasjon i form/tempo. Husk stor nistepakke, gjerne ekstra tursnacks, termos, sittematte, klær etter forholdene og gode sko. Tidspunkt for retur til Sandnes/Stavanger blir noe senere enn en vanlig lørdagstur så det er lurt å ikke planlegge noe annet den dagen!

Pris: 
Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Påmelding: 
Via epost til Helen Adamson (helen@stf.no) eller til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er en uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.  

Turleder:
Guro Waksvik (tlf. 979 84 811)

Hold deg oppdatert
Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev. Mer informasjon generelt om DNT Tilrettelagt ligger på www.stf.no/dnt-tilrettelagt.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Arrangør: DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Klart det går til Preikestolen - tur for voksne

Bli med på "Klart det går" tur til Preikestolen - tilrettelagt for voksne med funksjonsnedsettelse!  Denne lørdagen går turen til selveste Preikestolen. Det blir en lengre og mer krevende tur ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Håvard Hansen
  • Guro Waksvik