Førjulshelg i Myrkdalen (13-15 år)

Fellestur

Fra dato
13. desember kl. 08:00
Til dato
15. desember
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Jul, Lek, Snowboard, Morro, Myrkdalen, Pepperkaker, Slalom, Skibakken, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
552

Finn frem skiene eller snowboardet og bli med DNT ung Bergen på skitur til bakkene i Myrkdalen. Vi innkvarterer oss på hytte rett ved siden av skianlegget, og bruker hele dagen i bakken. 

Vi satser på gode snøforhold og tar turen til Myrkdalen, for en helg med mye skikjøring og stor kosefaktor. Hytta ligger like ved skianlegget og vi drar opp fredag kveld for å være sikker på at vi blir først i bakken!  

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til einar.sleire@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Lørdag 

Denne dagen bruker vi i skiheisen. Er vi heldig, blir det gode puddermuligheter. Når trekket stenger returnerer vi til hytten og lager et fantastisk måltid. Om kvelden blir det hyttekos og kortspill. 

Søndag 

Nok en dag ligger blank og klar for masse skikjøring! 

Turledere: 

Oppmøtested: Togstasjonen i Bergen, ved billettautomatene. Lokaltog som vi tar begge veier kan man kjøpe på stasjonen samme dag. Dette fikser dere selv når dere møter opp. De må ikke forhåndskjøpes. Vi kan kjøpe på toget også, men da koster det ekstra. 

Oppmøtetid: Fredag 13.desember. Oppmøte kl. 16.30. Lokaltog til Voss kl.16.58. Toget er fremme på Voss kl.18.18. Derfra drar vi med leiebuss videre til hytten i Myrkdalen. 

Hvem passer turen for? Ungdom 13-15 år   

Hjemreise: Søndag 15. des. Vi tar gratisbussen fra Myrkdalen kl 15.40. Lokaltoget går fra Voss kl 16.38. Det er fremme i Bergen kl.17.58 (tider kan endre seg når turen nærmer seg) 

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet.  (OBS! Denne listen er kun veiledende, og du trenger ikke alt dette utstyret i skibakken) Turlederne ringer rundt i forkant av turen, og sier ifra hvilket utstyr du må ta med. På denne turen er det vikigst med komfortable klær til å kose seg i skibakkene med. Du kan ta med snowboard, carvingski, eller telemark, det finnes også mulighet til å gå langrenn rett ved hytta vi skal sove i. I Myrkdalen kan man også leie slalåm ski, eller telemark ski (inkludert alt utstyr).  

Du tenger også lakenose/silkepose/lett sovepose og toalettsaker og håndkle. I tilegg til alpinutstyret trenger du inneklær og innesko til kvelden på hytten.  

Vilkår: Se generelle vilkår 

Pris: Kr. 455 for medlemmer, kr. 755 for ikke- medlemmer. Prisen dekker turledelse, 2 overnattinger i leid hytte, samt 2 middager, inkl. også innleid minibuss til/fra Voss stasjon til Myrkdalen fredag kveld. Hver enkelt må kjøpe inn til egen frokost og lunsj. Reise og dagskort i skiheisene kommer i tillegg og må betales av hver enkelt deltager. 

Spørsmål: Ta kontakt med Aktivitetsavdeling på tlf. 55 30 48 50 eller epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Yvonne Bruvik Hauge
  • Sindre Claussen Moen

Annonse