Surfetur til Stadt (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
3. oktober 2019 kl. 16:00
Til dato
6. oktober 2019
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Ungdom, Surfing
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
547
Dette arrangementet er over!

Vil du lære deg å surfe? Vi i DNT ung Bergen gir DEG muligheten til å oppleve Norges svar på Hawaii. Det hele finner sted langhelga 03.-06. oktober på Stadt, et av landets fineste strender. Bli kjent med friluftsglade ungdommer og bli med på en minnerik tur. Denne turen passer for absolutt alle som har lyst å prøve seg på surfing, om du er helt nybegynner eller stått noen ganger før er du velkommen. Surfekurs for nybegynnere på level 1 og de som har surfet før kan velge level 2. Surfing er en helt fantastisk opplevelse, sport og livsstil. Bli med å teste det ut i Hoddevik denne høsten med andre ungdommer! OBS. svært avhengighetsskapende sport. 

Torsdag: Vi drar til Stadt torsdag ettermiddag.

Fredag-Søndag: På fredag braker det hele løs! Surfeleksjonene starter fredag og da får dere også passende våtdrakt og brett. Den første dagen vil instruktør gå igjennom teknikk på stranden først, deretter tar han/hun med dere ut i vannet og begynner å øve nær land, de som kan litt fra før blir med lengre ut. Dere vil til enhver tid bli tatt godt hånd om og få feedback :-) Etter første leksjon kan dere velge om dere vil surfe mer på egenhånd eller kanskje ta en surfepause i den varme saunaen? Vi har også tilgang til badestamp som ligger i bakgården på hovedcampen. Våtdrakt og brett kan brukes så mye dere ønsker i løpet av oppholdet hvis noen ønsker å surfe mer før eller etter surfeleksjonene.

Etter en morsom og muligens utfordrende dag blir det kveldskos og middag på hytta. I tillegg er det gode muligheter for å gå tur i området, prøve seg på skaterampe, eller kjøre longboard i tidsrommet når vi ikke er på stranden. Turlederene skal passe på at alle virkelig får nok å gjøre på! Søndags ettermiddag er forhåpentligvis alle veldig glade og fornøyde og vi reiser hjemover.

TRANSPORT:

Reise med Nordled fra Bergen til Selje. Vi blir hentet i Selje med maxitaxi til Hoddevika.

MAT:

Alt handles på forhånd til felles middager. Lurt å handle det du ønsker til frokost/lunsj også før. 

OVERNATTING:

Vi overnatter i et koselig hus som kalles "Innsikten". Denne har vi helt for oss selv disse dagene, sjekk ut bildene fra under. 

Her finnes felles kjøkken for å lage hyggelige fellesmiddager, koselig spisestue for fellesmåltider, benker og bord ute i bakgården, og en hyggelig sofakrok plass til alle sammen. Det er også badestamp; den perfekte møteplassen etter en surf! 

Inkludert i prisen er: Pakke med surfe leksjoner (fre-søn) + utleie av utstyr + hentes med maxitaxi på Selje kai. 

- Overnatting 3 netter (torsdag - søndag)

- Surfeinstruksjon 3x2 timer 

- Leie av våtdrakt og utstyr 3 dager 

- Fri disponering av campens fasiliteter

- Buss til/fra Selje - Lapoint Surfcamp. 

- felles middager 

Turledere: Mari, tlf.99106813 og Hanna tlf. 45117424

Alder: 19-30 år

Oppmøtested: Norled- båtterminal ved Strandkaiterminalen senest kl.16:00 Båten går fra Bergen 16:30. Fremme kl.21:40 på Selje. Husk å bestille reise på forhånd. Studentrabatt ved fremvisning av bevis. Videre tar vi taxi fra Selje til Lapoint.

Hjemreise: Maxitaxi fra Lapoint til Selje. Båten går kl.15.10. Fremme i Bergen kl.20.15.

Utstyr: Lapoint Stadt stiller med alt utstyr som dere trenger i vannet, men det er viktig å ta med varme klær for å holde varmen etter vi har vært ute i vannet. I tillegg anbefaler vi ett eller to sett med "koseklær" til hytten om kvelden. Ta med sengetøy(lakenpose) og håndkle. Et ekstra håndkle til stranda kan være lurt.

Mat: Ta med egen mat til frokost, lunsj og energimat. Vi lager felles middager sammen.

Pris: kr 2000 medlem, kr 2300 for ikke-medlem. Inkludert i prisen er overnatting, surfingleksjoner, lån av utstyr, maxitaxi fra Selje kai til Hoddevika og felles middag. Reise med båt dekkes selv. 

Les generelle vilkår her

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mari Ingeborg Hope Nesse
  • Hanna Eskeland