Avlyst Brevandring på Hardangerjøkulen (13-15 år)

Fellestur

Fra dato
24. august 2019 kl. 08:00
Til dato
25. august 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Bretur, Finse, Bre, X-Ung, Dntungbergen, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
541
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst til å være med å utforske blåisen på nært hold? Vi drar til Finse for brevandring og telttur. På kvelden deler vi gode historier, lager deilig middag ute og overnatter i telt.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til einar.sleire@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Program:

Vi har med oss dyktige brefører fra Jøklagutane som stiller med alt nødvendig utstyr og har lang erfaring med å arrangere brevandring på Jøkulen. Det blir utdelt isbrodder, klatresele og sikringer til turen på breen.

Turen varer i 6-7 timer og breen ligger ca. 1,5 timers vandring fra Finse stasjon. Du bør ha normalt god kondisjon for å delta.

Turen starter kl.11 fra Finse stasjon.

Er du mellom 13 og 15 år? Da er det bare å melde seg på!

Turledere:

Utstyr: Det kan være kaldt på breen og været kan skifte fort, selv midt på sommeren. Det anbefales gode fjellstøvler, vindtett-vanntett jakke og bukse, tykk genser, vanter (gjerne vanntette) og lue. Husk solbriller og solkrem med høy faktor. Pakk i en god sekk, og ta med sovepose og liggeunderlag. Mat og drikke må medbringes for turen.

Transport:

Oppmøte: Lørdag 24.08 Bergen jernbanestasjon ved billettautomatene kl.07.30. Regiontoget går kl.07.57 til Finse. Fremme på Finse kl. 10:16. Transport må bestilles og betales selv av deltakerne. Kjøp billetter i god tid da det kan bli fullt på togene. 

Retur: søndag 25.08 Finse stasjon. Toget går kl.12.34. Fremme i Bergen kl.14.59.

Vilkår: Les generelle vilkår her

Pris: 300 kr for medlemmer, 600 kr for ikke-medlemmer. Inkludert i prisen er turledelse, brevandring med instruktør og utstyr, middag lørdagskveld. Turleder tar med lavvo og kokeapprat til middagslaging.

Mat: Turledere handler inn til middag lørdagskveld. Ta med god niste og drikke til tur lørdag , til frokost og lunsj søndag.

Spørsmål: Har du noen spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen, bht@dnt.no eller på tlf. 55 30 48 50

Kontaktinformasjon: