Ung på tur til Grautheller

Fellestur

Fra dato
22. juni kl. 09:00
Til dato
23. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, , Dnttilrettelagt, Ungpåtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
551
Dette arrangementet er over!

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til vakre Grautheller. I tillegg til at vi får en fin fottur, koser vi oss med aktiviteter i området ved hytta.

Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål må du ta med egen ledsager - ledsager går gratis. 

Turen

Lørdag - vi kjører samlet til Ådneram, gjennom bommen og opp til Duge. Turen herfra og inn til Grautheller er på ca 2 km. Her koser vi oss med bading, fiske og god mat.

Søndag spiser vi frokost og har aktiviteter ved hytten. Etter lunch og utvask returnerer vi til bilene samme vei som vi kom fra. 

Planleggingsmøte
Tirsdag 18. juni kl. 18-20 Klostersalen, Kannik

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

Pris
Medlem i DNT 450 kr / ikke-medlem 650 kr
Prisen inkluderer overnatting, transport, mat, turledelse og administrasjon. 

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "Ung på tur" torsdagsturer. Dersom dette ikke lar seg gjøre men du er likevel turvant / i rimelig god form, ta kontakt så kan vi diskutere.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Helen Adamson - helen@stf.no eller 51840219.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i Turistforeningen. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

Ung på tur til Grautheller

Dette er årets første UNG PÅ TUR overnattingstur og vi gleder oss! Vi tar turen til vakre Grautheller. I tillegg til at vi får en fin fottur, koser vi oss med ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tor Arne Kongsgård
  • Pål Skeggs
  • Eirill Songstad Seim

Annonse