Novembertur til Nodhagen (421)

Fellestur

Fra dato
1. november 2019 kl. 16:00
Til dato
3. november 2019 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høsttur, Hav, Sjø, Bading, Fisking, November, Hyggetur, Turkatalog2019
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung , Newroncamp
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
421
Dette arrangementet er over!

Vi tar DNT ung-bilen og drar på tur i én av årets mørkeste måneder. Her blir det garantert lave skuldre, masse god mat, kortspill, fyr i ovnen og masse hygge! Vi satser på å ro på sjøen for å fiske, kanskje fikser vi vår egen middag? For de som vil på tur er det fint å dra på topptur til Vårlivarden.

Nodhagen på Bersagel er en 10 mål stor eiendom som ligger idyllisk til ved sjøen. Dette er et eldorado for de som vil drive friluftsaktiviteter som fisking, bading, padling eller roing. I tillegg er det et godt utganspunkt for en rekke turmuligheter, hvor merket sti til Vårlivarden er det naturlige valget for en topptur. Det er også tilgang til båt for dem som vil på båttur.

Påmeldingsfrist
Søndag 27. oktober

Planleggingsmøte

Kl. 17.00 tirsdag 29. oktober i Tursenteret i Olav Vs gate 18, Stavanger. 

Aldersgrense
13-19 år

Program

Dag 1 - Fredag

Kosetur til Nodhagen! Oppmøte ved STFs lokaler i Olav Vs gate 18, Stavanger kl 17:00, oppmøtet 30 min før. Etter en god kjøretur kommer vi oss inn i hytta og lager tradisjonell DNT ung-middag: TACO! Etter middag blir det spill og kos.

Dag 2 - Lørdag

Vi tenker å ha aktiviteter ute som fisking, bading, padling eller roing. På kvelden blir det nok en gang kos og snop. Kanskje tar vi med projektor og kjører en film. 

Dag 3 - Søndag

Etter frokost blir det tur og aktiviteter før vi rydder ut av hytta og kjører hjem. Vi tenker å være i byen igjen kl 18:00 søndag ettermiddag.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
400 kr / 600 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere og overnatting. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Ta gjerne med badetøy og fiskeutstyr om du ønsker. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Riskedal Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung-arrangementer 
DNT ungs program for 2019

Følg oss på Facebook og Instagram

Novembertur til Nodhagen (421)

Vi tar DNT ung-bilen og drar på tur i én av årets mørkeste måneder. Her blir det garantert lave skuldre, masse god mat, kortspill, fyr i ovnen og masse hygge! ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Liva Rage Aasvold
  • Torkel Reinertsen