DNT ungs tradisjonsrike høsttur (418)

Fellestur

Fra dato
8. oktober 2019 kl. 10:00
Til dato
11. oktober 2019 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høsttur, Hyttetur, Ungdomstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung , Newroncamp
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
418
Dette arrangementet er over!

Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en tredagerstur midt i høstferien for å komme oss bort fra byen og oppleve fjellet på sitt fineste. Turen går fra Tveitabrekka til Bjordal med overnatting på Tomannsbu, Støle og Kvitlen. Turen går over 4 dager, og blir ledet av erfarne turledere. Vi gleder oss til tur og krysser fingrene for fint vær. Kjekk tur blir det uansett!

Påmeldingsfrist
Søndag 29. september

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Tursenteret kl. 17.00 torsdag 3. oktober i Olav Vs gate 18, Stavanger.

Program

Dag 1

Første dag går til nydelige Tomannsbu. Turen starter med en god oppoverbakke før vi blir truffet av et fantastisk fjellandskap. Vi planlegger å bruke ca. 3 timer første dagen fra parkeringen i Hunnedalen. Vel fremme ved hytta innlosjerer vi oss og nyter et herremåltid med TACO!

Dag 2

Vi står opp tidlig og ordner med frokost og utvask. Dette er turens lengste etappe, og vi tenker å bruke om lag 5 timer på hele marsjen. Vi skal videre til Støle. Dette er en tradisjonstro hytte i flotte omgivelser. Som på Tomannsbu innlosjerer vi oss og fikser middag. Hva vi skal ha til middag bestemmer vi på planleggingsmøtet.

Dag 3

Nest siste dag går til Kvitlen, én av Turistforeningens nyeste hytter. Turen bort er ikke spesielt lang, så her har vi sjansen til å finne på ablegøyer og morsomheter før middag og hvile på kvelden

Dag 4

Siste dag går til parkeringen på Eikebrekka hvor vi blir plukket opp og vender nesen hjemover. Vi blir hentet på parkeringsplassen kl. 16.00, og regner med å være tilbake i Stavanger rundt kl.16.30. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
800 kr / 1000 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting på hyttene. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Riskedal Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program for 2019

Følg oss på Facebook og Instagram

 

DNT ungs tradisjonsrike høsttur (418)

Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en tredagerstur midt i høstferien for å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torkel Reinertsen
  • Veslemøy Østebøvik