Turen er flyttet til ny dato - OVERNATTINGSTUR FOR DE MINSTE TIL BØRSTEINEN (311)

Fellestur

Fra dato
25. mai kl. 13:00
Til dato
26. mai
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
311
Dette arrangementet er over!

Kosebamsetur for de minste i lett terreng inn til Børsteinen med overnatting. Turen er kort og lettgått, ca 1 km.

Børsteinen ligger fint til på høyfjellet mellom Ådneram og Lysebotn. Turen inn er ca 1 km i lettgått terreng, og passer ypperlig for første turen på fjellet og overnatting på DNT hytte for de minste. Vi treffes på parkeringen lørdag 25.05.19 kl 13:00 og går sammen inn til Børsteinen(ca 2 t kjøring fra Stavanger). Vel inne på hytta etter fordelt rommene blir det aktiviteter for barna ute etter ønske. Kanskje prøve fiskelykken, spille spill, grille pølser eller gå liten tur i nærområdet. Bading for de barskeste er også mulig. På kvelden lager vi fellesmiddag og fordeler oppgavene blant oss voksne.

Søndag spiser vi frokost og vasker ut hytta mens barna leker og koser seg. Returnerer tilbake til bilene i 12 tiden. For å få mest mulig barn med på turen og pga begrenset sengekapasitet oppfordres det til at kun en forelder blir med barna på turen. Kanskje mor eller far i huset kan få en frikveld.

Turleder handler inn til middag lørdag kveld og fordeler byrden på å bære inn til hytte på de voksne ved adkomst parkering. Ved spesielle allergier må deltaker informere turleder. Niste lørdag og frokost søndag tar deltakeren med selv. Vi planlegger grille hvis været tillater det på lørdagen, så ta gjerne med litt pølser til dette.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Turen er flyttet til ny dato - OVERNATTINGSTUR FOR DE MINSTE TIL BØRSTEINEN (311)

Kosebamsetur for de minste i lett terreng inn til Børsteinen med overnatting. Turen er kort og lettgått, ca 1 km. Børsteinen ligger fint til på høyfjellet mellom Ådneram og Lysebotn. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ole Jacob Bratland

Annonse