Villmarksleir på Sandsa (314)

Fellestur

Fra dato
1. juli 2019 kl. 08:00
Til dato
6. juli 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Ferieleir, Familieleir
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
314
Dette arrangementet er over!

Toppturer, barkebåtrace, gjørmebading, bekkeklatring og pinnebrødsteking er blant aktivitetene på Barnas Turlags populære familieleir på Sandsa. Turen byr på uforglemmelige friluftsopplevelser for barn fra 0 til 13 år.

Informasjon om Sandsa

mandag 1.- lørdag 6. juli

Antall deltakere: 30.                       

Avreise (tid, sted og transportmiddel): Fremmøte på Stavanger hurtigbåtterminal (Fiskepiren) mandag klokken 12.00. Avreise klokken


 12.30 med hurtigbåt til Sand. Buss til Sandsavatnet og fottur på to-tre timer til Sandsahytta. Bagasjen vil bli fraktet i båt til hytten. Husk å


ta med dagstursekk og niste for denne turen.

turbeskrivelse: Sandsahytta er et glimrende turutgangspunkt for barn og barnefamilier. Dette kan bli en uforglemmelig uke med bading, fisking, grilling, gjørmebading, turer og lek. Hvis været og motivasjonen tilsier det, vil det bli lagt opp til at deltakerne som ønsker det kan få seg en tur til Napen – som med sine drøyt 1350 m.o.h. er den høyeste fjelltoppen i nærområdet.

Dagrytme:

Klokken 08.00 til klokken 0900: Frokost.

Klokken 10.00 til klokken 16.00: Uteaktiviteter med lunch.

Klokken 17.00 til klokken 18.00: Middag.

Klokken 19.30 til klokken 21.00: Sosialt samvær.

Detaljert program for hver enkelt dag kommer vi tilbake til.

Hjemreise: Lørdag 6. juli klokken 13.30 fra Osane (ved Sandsavatnet) med buss til Sand. Videre med båt til Stavanger klokken 14.25. Ankomst Stavanger klokken 16.15.

Mat: Vi dekker frokost, lunch (matpakke) og middag. Ta med noe godt til kveldskosen!                                 

Det svarer seg alltid å være medlem! Bli medlem her 

Pris medlem/ Ikke medlem:

Voksen: 2600,- / 3200,-

Barn: 950,- / 1200,-

Hva dekker prisen:

Prisen dekker losji ,reisekostnader (båt og buss) og mat hele uken. Det er viktig å presisere at deltakerne ikke kommer til dekket bord i dem dager. Men turlederne vil sørge for at de praktiske forberedelser blir gjennomført. Foruten to turledere vil det være med to ungdomsassistenter. Disse er ressurspersoner som er tilgjengelig ved de ulke aktivitetene. Dette er en type ferie hvor det er viktig at barn og voksne engasjerer seg sammen. 

Turledere:

Arvid Berentsen: 928 57 183

Marie Nøkling: 

Utstyr som turdeltakerne må ha med: Klær og utstyr for en uke i fjellet. Lakenpose eller sovepose. Regnklær, fjellsko eller gummistøvler med gode såler og innesko. Klær for skifte og innebruk. Termos, turkopp og matboks. Håndkle og toalettsaker. Badetøy, myggmiddel, solkrem og solbriller. Redningsvest. Kniv. Fotoapparat. Bæremeis for de minste. Kart og kompass. Har du gitar eller en annen eller en annen 
 underholdning å bidra med? Søtsaker som kjeks og sjokolade, etc. Turistforeningens standard-pakkeliste for sommerturer inneholder en del nyttige tips om hva man bør ha med seg.

Ekstra merknader: Hytten holder en enkel standard og inngår vanligvis som ubetjent turisthytte i STFs rutenett. Den har solcellepanel, utedo og begrenset med varmt vann.

 

Bli medlem i DNT Differanse mellom pris medlem- ikke medlem er prisen på et medlemskap. 

Som medlem i Stavanger Turistforening får du rabatter på overnatting og mat på  500 DNT-hytter over hele landet. Du får også en rekke lokale og nasjonale medlemsrabatter, samt to årbøker og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    
 

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland på mail kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke vårt tursenter.  

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på facebook

 

 

Villmarksleir på Sandsa (314)

Toppturer, barkebåtrace, gjørmebading, bekkeklatring og pinnebrødsteking er blant aktivitetene på Barnas Turlags populære familieleir på Sandsa. Turen byr på uforglemmelige friluftsopplevelser for barn fra 0 til 13 år. Informasjon om ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Arvid Berentsen
  • Marie Nøkling

Annonse