AVLYST - 4444 trappetrinn (323)

Fellestur

Fra dato
13. september 2019 kl. 08:00
Til dato
15. september 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Strand og Forsand turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
323
Dette arrangementet er over!

Bli med til Flørli og gå opp verdens lengste tretrapp på hele 4444 trappetrinn! Vi rusler Rallarstien ned igjen. Søndagen slapper vi av på Flørli med bading, fisking og grilling. Eventuelt kan vi gå opp til Flørlistølen.

Vi møtes på Lauvvik kl. 16:30 for å ta ferjen kl. 16:45. Vel framme på Flørli går vi opp til hytta, finner rommene våre før vi tilbereder en felles middag.

Lørdagen går vi opp de de 4444 trappetrinn helt til topps og så følger vi Rallarstien ned igjen. Det er bratt og til dels luftig å gå opp alle trappene, men vi tar mange små pauser underveis. Rallarstien er en grusveg og går for det meste bratt terreng. Så det blir ca. 750 høydemeter opp og ned igjen. Utenom at det er bratt er stien godt merket og veldig fin å gå med en formidal utsikt. På veien ned passerer vi Flørliånå, der det kan være veldig fint å bade dersom vær og vannforhold tillater det. Etter turen er vi rundt hytta eller på Flørli. På kaien er det både mulig å bade og å fiske.Fra kaien på Flørli er det også fint å bade. Om kvelden blir det felles middag.

Søndagens program bestemmer vi etter vær og humør. Vi kan holde oss på Flørli, bade, fiske eller grille der og oppdage historien til plassen. Alternativ er det mulig med en kort (1 km), men bratt tur til Flørlistølen. Vi returnerer fra Flørli kl. 15:30 og er på Lauvvik kl. 16:35. 

Litt mer informasjon:
Om trappeturen: http://ut.no/tur/2.7243/

Om Flørli turistforeningshytte: http://ut.no/hytte/3.2316/

Her kan du lese mer om Flørlistølen:    http://ut.no/hytte/3.2421/

Utstyr som må tas med: Mat til frokost og niste, lakenpose/ sovepose, godt fottøy og klær etter vær. Se ellers pakkeliste for sommerturer.

Utstyr som kan være kjekt å ha med: Ball, snacks, fiskeutstyr, badetøy, kamera

Prisen inkluderer Middag og losji på Flørli Turisthytte og turledelse.

Båtreisen inn er ikke inkludert i prisen. Deltakerne må bestille båtbillett tur/retur Flørli på forhånd for å være sikret plass på båten.
https://www.kolumbus.no/verdt-a-vite/app/kolumbus-billett/

Kontaktinfo turleder: Antje Krieger antjekrieger50@gmail.com / 91008148

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook

AVLYST - 4444 trappetrinn (323)

Bli med til Flørli og gå opp verdens lengste tretrapp på hele 4444 trappetrinn! Vi rusler Rallarstien ned igjen. Søndagen slapper vi av på Flørli med bading, fisking og grilling. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Antje Krieger
  • Berit Bass