Telttur til Brekko Madlandsområde med topptur til Gloppenuten (310)

Fellestur

Fra dato
25. mai kl. 11:00
Til dato
26. mai kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Brekko, Telltur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
310
Dette arrangementet er over!

Teltur til Brekko med topptur til Gloppenuten. Området byr på spennende og lettgått terreng med mange spennende turmuligheter.

Vi kjører egne biler til parkeringsplassen ved Brekko i Gjesdal. Brekko ligger ca 45 km fra Stavanger. Følg E 39 og ta av til R 45 sør for Ålgård. Det er skiltet. Fremmøte på parkeringsplassen klokken 11.00. Vi følger stien innover og mot Gloppenuten og finner en god teltplass ved Storavatnet. Vi rigger teltleir og ser på omgivelsene. Her kan dere bade, fiske, lage bål, klatre i trær. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi lager fellesmiddag og slår oss til ro for kvelden.

Vi står opp og gjør oss klar for en ny dag. Ca. kl. 10 tar vi en topptur til Gloppenuten. Vi går samme vei tilbake og rigger ned teltplassen og tar turen tilbake til bilene.

Telt, sovepose, liggeunderlag, tøy til å være ute i alle tenkelige værtyper (vanntett, vindtett og ull), husk luer og votter, tallerkner og bestikk til måltidene, støvler (i alle fall til barna), tollekniv, toalettpapir, lykt (gjerne hodelykt), enkelt førstehjelpsutstyr og myggmiddel.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

 

Telttur til Brekko Madlandsområde med topptur til Gloppenuten (310)

Teltur til Brekko med topptur til Gloppenuten. Området byr på spennende og lettgått terreng med mange spennende turmuligheter. Vi kjører egne biler til parkeringsplassen ved Brekko i Gjesdal. Brekko ligger ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Buster Skjødt
  • Ståle Tysseland

Annonse