Overnattingstur for de minste til Børsteinen

Fellestur

Fra dato
1. juni 2019 kl. 13:00
Til dato
2. juni 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Fjelltur, Barnefamilietur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kosebamstur for de minste i lett terreng inn til Børsteinen med overnatting. Turen er kort og lettgått, ca 1 km.

Første dag:

Børsteinen ligger fint til på høyfjellet mellom Ådneram og Lysebotn. Turen inn er ca 1 km i lettgått terreng, og passer ypperlig for første turen på fjellet og overnatting på DNT hytte for de minste. Vi treffes på parkeringen lørdag 1.6.19 kl 13:00 og går sammen inn til Børsteinen(ca 2 t kjøring fra Stavanger). Vel inne på hytta etter fordelt rommene blir det aktiviteter for barna ute etter ønske. Kanskje prøve fiskelykken, spille spill, grille pølser eller gå liten tur i nærområdet. Bading for de barskeste er også mulig. På kvelden lager vi fellesmiddag og fordeler oppgavene blant oss voksne.

Andre dag:

Søndag spiser vi frokost og vasker ut hytta mens barna leker og koser seg. Returnerer tilbake til bilene i 12 tiden. For å få mest mulig barn med på turen og pga begrenset sengekapasitet oppfordres det til at kun en forelder blir med barna på turen. Kanskje mor eller far i huset kan få en frikveld.

Turleder handler inn til middag lørdag kveld og fordeler byrden på å bære inn til hytte på de voksne ved adkomst parkering. Ved spesielle allergier må deltaker informere turleder. Niste lørdag og frokost søndag tar deltakeren med selv. Vi planlegger grille hvis været tillater det på lørdagen, så ta gjerne med litt pølser til dette.

Turledere:

Ole Jacob Bratland 90888021 / ojbratland@hotmail.com

Aud-Elin Olsen

 

Overnattingstur for de minste til Børsteinen

Kosebamstur for de minste i lett terreng inn til Børsteinen med overnatting. Turen er kort og lettgått, ca 1 km. Første dag: Børsteinen ligger fint til på høyfjellet mellom Ådneram ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ole Jacob Bratland