Familietur til fantastiske Gaudland (312)

Fellestur

Fra dato
8. juni 2019 kl. 08:00
Til dato
10. juni 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Familietur, Kanotur, Bålkos, Orientering, Fisking
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
312
Dette arrangementet er over!

Turen går til fantastiske Gaudland, et nedlagt småbruk, der våningshuset er restaurert. Huset har strøm og innlagt vann, dusj og toalett og er et steinkast fra Gaudlandsvatnet. Området er idealt for forskjellige turmuligheter med utgangspunkt fra Gaudland: Gunnarskarsheia rundt, Strandlivatnet rundt og Kvitaheio rundt. Gaudlandvatnet kan utforskes med kano og robåt. Andre aktiviteter for små og store vil være orientering med kart og kompass, fisking, leking, bading og bålkos på tunet. Ut ifra værforhold og alderen til barna velger vi ut av disse.

Det vil ikke bli satt opp planleggingsmøte. Turleder kan kontaktes ved behov.

Første dag: Ankomst og innlosjering. Kortere tur, lek og kos rundt hytta. Om kvelden lager vi felles middag og nyter medbragt lørdagsgodt.

Andre dag: Rundtur med lunsj ute. Om ettermiddagen kan det testes en orienteringsløype i nærheten av hytta og det blir lek rundt hytta, dra på kano eller båttur, fiske eller kose seg rundt bålet. Felles middag.

Tredje dag: Utvask av hytta og kort rundtur eller kano/båttur på Gaudlandvatnet.

Utstyr som må tas med: Sengetøy, eventuelt telt, liggeunderlag og sovepose - dersom en ønsker å ligge i telt, redningsvest, hodelykt, mat til frokost samt niste til lørdag, søndag og mandag. Utstyr som kan være kjekt å ha med: Fiskestang, uteleker, badetøy, kompass.

Kontaktinfo turleder:

George Cole / gccole@gmail.com / 97750033

 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

 

 

Familietur til fantastiske Gaudland (312)

Turen går til fantastiske Gaudland, et nedlagt småbruk, der våningshuset er restaurert. Huset har strøm og innlagt vann, dusj og toalett og er et steinkast fra Gaudlandsvatnet. Området er idealt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • George Charles Cole