Konkurranse: Beste foredla sankeprodukt (1225)

Arrangement

Dato
4. august 2018 kl. 13:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Arrangement, Festival, Mat, Kortreist, Lokalmat, Sanking, Høsting
Arrangører
Hjelmeland Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1225
Dette arrangementet er over!

Eit foredla sankeprodukt kan vere tørka, sylta, hermetisert, kokt, rørt, salta, sylta, steikt, knust eller noko anna spanande. Har du eit eller fleire produkt du er nøgd med sjølv og kan tenke de å vise fram til andre?  Vi er på jakt etter den gode smaken i lokale råvarer. Det kan være eit enkeltstående produkt eller ein blanding av fleire ingredienser.

Reglar for konkurransen:  
Beste smak og best presentasjon. Ingrediensene må vere hausta i Rogaland; enten i skogen, på heia, i sjøen eller i di eiga eller naboens hage.

Kven kan delta?
Alle

Innlevering av sankeprodukt:
På torget på Sankefestivalen i Hjelmelandsvågen Laurdag kl 13.00

Trekking av vinnaren:
På torget på Sankefestivalen i Hjelmelandsvågen laurdag kl 15.00

Ansvarleg:
Svanhild Hjorteland Gbada

Konkurransen er ein del av eit stor program på Sankefestivalen 4-5. august. Sjå heile programmet for Sankefestivalen. 

Konkurranse: Beste foredla sankeprodukt (1225)

Eit foredla sankeprodukt kan vere tørka, sylta, hermetisert, kokt, rørt, salta, sylta, steikt, knust eller noko anna spanande. Har du eit eller fleire produkt du er nøgd med sjølv og kan ...

Kontaktinformasjon:

  • Svanhild Hjorteland Gbada