VELKOMMEN TIL HØSTENS VAKRESTE TUREVENTYR!

Kart over 7-nutsløypa 2020
Kart over 7-nutsløypa 2020 Foto: Ståle Ådland

Stavanger Turistforening har gleden av å ønske velkommen til en forrykende flott 7-nutstur! Vi presenterer i år en helt ny løype mellom Gramstad og Dale, kanskje den flotteste løypa noensinne med luftig utsikt og naturopplevelser langs hele turen. Og det beste av alt – du kan gå turen når det passer deg best.

Slik deltar du på 7-nutsturen:

 1. Hent startkort i postkassen ved Gramstad, i Tursenteret til STF, på Platou Sport eller last det ned og skriv ut fra denne siden. 
 2. Velg når og med hvem du vil gå den fantastiske nye løypa sammen med. Du kan gjerne dele turen opp i etapper og fordele dem over flere uker. 
 3. På hver nut er det plassert ut en stein med en bokstav og logo til en av STF sine samarbeidspartnere. Alle bokstavene vil til sammen utgjøre et løsningsord. Fyll ut startkortet med riktig løsningsord og lever det i postkassen/kafeen ved Gramstad, på Tursenteret eller på Platou Sport. Da er du med i trekningen av flotte premier!
 4. Ekstra konkurranse for dere som er på Instagram! Tagg din selfie, familiebilde eller lagbilde med #7nutsturen2020, så er dere med i trekningen av enda flere fine premier. 

Gå turen når det passer deg

Du kan velge å gå hele løypa i et strekk, eller dele opp turen i etapper over en lengre periode frem til 14. desember. På denne måten har alle muligheten til å delta uavhengig av alder og kondisjon. 7-nutsturen er med andre ord den perfekte anledning for gode kollegaer, venner eller familie til å gjøre noe kjekt sammen!

Vinn flotte premier!

Du kan være med i trekningen av fine premier ved å løse oppgavene på startkortet underveis på turen. På hver nut er det nemlig plassert ut en stein med en bokstav og logo til en av våre gode samarbeidspartnere. Alle bokstavene vil tilsammen utgjøre et løsningsord. Fyll ut startkortet og lever det i Tursenteret, Platou Sport eller i postkassen/kafeen ved Gramstad. Da er du med i trekningen av flotte premier!

Vi har også en konkurranse på Instagram og trekker heldige vinnere i kategoriene beste selfie, beste gruppebilde og beste familiebilde. Husk å tagge bildene dine på Instagram med #7nutsturen2020

Alle barn får medalje

Alle barn som leverer inn ferdig utfylt startkort i Tursenteret, får også en flott medalje som premie fra Lyse for den gode innsatsen.

Du kan også kjøpe den tradisjonelle 7-nutspinsen i Tursenteret til Stavanger Turistforening.

Husk at du kan sjekke ut nutene som du har vært på i appen "DNT SjekkUT". 

7-nutsturen går over følgende nuter:

1. Øvre Eikenuten

2. Dalsnuten

3. Lifjell

4. Sørafjellet

5. Kjerdalsfjellet

6. Skjørestadfjellet

7. Fjogstadnuten

Du kan lese mer om løypa til 7-nutsturen 2020 på ut.no

  Hent startkort i postkassen ved Gramstad, i Tursenteret til STF, på Platou Sport eller last det ned og skriv ut fra denne siden. 

  LAST NED STARTKORT  HER:

  7-NUTSTUREN ER GJORT MULIG SAMMEN MED VÅRE FRILUFTSPARTNERE:

  Annonse