60+

De gode opplevelsene!

STF 60+ arbeider for å tilrettelegge et godt og variert program, og vi håper at tilbudene skal friste og lokke enda flere ut på tur. Du kan bli med på lette tirsdagsturer, søndagsturer og overnattingsturer. I tillegg har vi medlemsmøte med foredrag, orientering om turer, drøs og kaffe siste tirsdagen i måneden.

Turprogram

Her kan du lese hele turprogrammet og eventuelt laste det ned. 

Her finner du kontaktinformasjon til styret, turreferater, vedtekter og årsmeldinger.

Medlemsmøter

Hver siste tirsdag i måneden på loftet til STFs lokale i Kannik kl 19:00. Kaffe, drøs og foredrag. Åpent for alle! Pris: 30/50 

Tirsdagstur

En tirsdag i måneden tar vi en lett tur. Dette er turer for dem som ikke vil eller kan gå langt. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på ca. 2 timer i lett terreng. En trenger ikke ha egen bil for å være med. Pris kr 20/40 (medlem/ikke medlem)+ kr 30 til sjåføren. 

Overnattingsturene går til STFs hytter og varierer i form og innhold. Felles for turene er at de er forbeholdt 60+, de tilpasses den enkeltes tempo, kaffi-Lars er med, og dette blir garantert en flott naturopplevelse. 

Søndagstur

En gang i måneden. Møteplassen er vanligvis Sandnes rutebilstasjonen. Her fylles bilene opp før man drar avgårde til startstedet for turen. Turene er i variert terreng. Lengden varierer, men ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid. Pris kr 20/40 (medlem/ikke medlem) + kr 30 til sjåføren. 

Dugnad

Vi tar imot alle former for dugnadsinnsats! Send mail til Erik med info om hva, hvor og når du kan jobbe. Legg evt med spesielle ferdigheter.

Husk å ta med niste og termos. En god rast er en naturlig og viktig del av turen!

Annonse