52 hverdagsturer i Stavanger

I Stavanger, har vi i samarbeid med kommunen og fantastiske frivillige, merket hele 52 hverdagsturer. Nærturene tar deg gjennom både natur- frilufts- og kulturopplevelser. Det er sunt og gratis å bruke, og det er gode muligheter til å oppdage steder du ikke visste fantes. Nyt oppdagelsesferden i ditt eget nabolag!

52 hverdagsturer bringer deg ikke bare gjennom friområder, grønne koridorer, vakre parker og utsiktspunkter. 52 hverdagsturer viser deg også mange andre sider av Stavangers bykultur. Christine Sagen Helgø, tidligere ordfører Stavanger Kommune

Stavanger kommune

Stavanger kommune har i en årrekke bygd stein på stein for å få på plass en grøntstruktur gjennom hele byen, i alle bydeler. Nå var tiden moden for å få folk flest til å bruke mulighetene. 

.

Lofta vedet

Kjøp en turkopp

Vinn premier!

Skal du lese én bok i år, bør du velge "Lofta vedet -  52 hverdagsturer i Stavanger" - en sann følgesvenn på tur.

En rikt illustrert veiviser spekket med overraskende, innholdsrik og inspirerende informasjon om absolutt alle severdigheter langs de 52 merkede hverdagsturene i Stavanger.

Les mer om "Lofta vedet" her

Alle som går, har gått, eller tenker å gå 52 hverdagsturer, kan kjøpe vår flotte porselenskopp fra Figgjo.

Koppen er prydet med et dekorativt motiv som symboliserer 52 hverdagsturer.

Turkoppen kan kjøpes i vårt tursenter og koster kr 150,-

Informasjon om turkort finner du her

Skaff deg turkortet og skriv inn hver gang du har gått en hverdagstur.

Du kan bruke så lang tid du vil på å gå 30 eller 52 hverdagsturer. Etterpå leverer du inn kortet og er med i trekningen av flotte premier. Vi trekker heldige vinnere hvert år den 30. januar.

Skaff deg turkort og vinn flotte premier